Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logoyu büyütme sorunu

burak.34

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bi logo calısması yaptım fakat boyutu kucuk bunu buyutmeye calısıyorum ama pixel tabanlı oldugu için kalite düşüyo bu arada web programlama bolumunde okuyorum lise 3 ogrencisiyim kullandıgım programlar photoshop, fireworks, dreamweaver, az derecede flash bu programlarla ne yaptıysam buyutemedım fikirlerinizi beklıyorum.. şimdiden teşekkurler..

f304k304r2.png

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu tür logoları vectörel olarak çizersen freehand, corel, illustratör gibi böyle bir sorunun olmaz onu büyütebilmen için tekrar çizmen lazım üzgünüm.

mellike

🌱Yeni Üye🌱
arkadasın dedığı gıbı logolar ın vektorel çalışılması ilerde ıstenıldığı gıbı değişiklik yapılabılmesı açısından önemlıdır o yuzden corel indesing freehand kullanmanı önerırım bununla bırlıkte bu logoyu kurtarmanın tek yolu eğer uzantısı jpegse photosopa at çalışmayı pixelı buyut istedın mıktarda magic toolla seç renk renk seçecektır,tekrar üzerınden brashla aynı renk boya-olmassa bana gönder yapıyım kolay gelsın

Son düzenleme:

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
soruyu yanlış yerde sormuşsun senin sorun genel bir soru corel başlığı altında sorulmuş yönetim düzeltir umarım soruna gelince ps de bunu düzelte bilir düyüte bilirsin ancak pixel sorunu yaşamak istemiyorsan çizmekte bir çeredir kolay gelsin..

burak.34

🌱Yeni Üye🌱
ilgilenen arkadaslara tesekkur edıyorum bi arkadas logoyu vektorel olarak yenıden cızdı sorun hallolmus oldu hayırlı forumlar...