Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logoyu nasıl buldunuz?

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok vahşi. Vahşi kurtlar için tasarladıysan ben beğendim şahsen. Ellerine sağlık ...

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık güzel olmuş ama bir uyumsuzluk mu desem gözü bozan bir şey var. kenarlarını daha sade yada renk tonunu daha koyu yaparak dikkati ortaya doğru aldırsan nasıl olur acaba birde pençe bir sembolü kapatmış ama beğendim :9

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık güzel olmuş ama bir uyumsuzluk mu desem gözü bozan bir şey var. kenarlarını daha sade yada renk tonunu daha koyu yaparak dikkati ortaya doğru aldırsan nasıl olur acaba birde pençe bir sembolü kapatmış ama beğendim :9

Çizim güzel olabilir ama başlıkta "logo" yazdığına göre bunu birileri ben buyum-bu benim işim anlamında kullanması gerekir bu açıdan baktığım için ben pek olumlu bir şeyler yazamadım. Siz bu logoyu kimlerin kullanabileceğini düşünüyorsunuz ? ...

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çizim güzel olabilir ama başlıkta "logo" yazdığına göre bunu birileri ben buyum-bu benim işim anlamında kullanması gerekir bu açıdan baktığım için ben pek olumlu bir şeyler yazamadım. Siz bu logoyu kimlerin kullanabileceğini düşünüyorsunuz ? ...

çok basit :) w.o.w. clanlarında, u.o. guildlerde, k.o. clanlarında ve bunun gibi bir çok oyun ve web sitelerinde çok rahat kullanılır :)

fantazi tasarım fantazi sektörde satılır :)

Urunguhan

🌱Yeni Üye🌱
Türkçü bir oluşum bu logoyu şuan kullanıyor. https://www.facebook.com/ATSIZCILAR

Logoyu ben yaptım. Aslında grafiker felan değilim bir çok logonun içinden bu beğenildi. Sadece logo hakkında Fikirlerinizi merak ettim. Konu açayım dedim. Sonuçta bu işi profesyonel yapanlar bulunuyor bu sitede. Beğenilmesi hoşuma gitti doğrusu.

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅
world of warcraft oyunu oynayanlar shaman ırkını bilirler. ve shamanlar için güzel bir logo :) fantastik atış :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
çok basit :) w.o.w. clanlarında, u.o. guildlerde, k.o. clanlarında ve bunun gibi bir çok oyun ve web sitelerinde çok rahat kullanılır :)

fantazi tasarım fantazi sektörde satılır :)
Açıklama için tşk.ler ...

Acaba Atsızcılar mı Atsızçılar mı? ...

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İdeolojik bir oluşum için fazla fantastik.
Arkadaşların oyun siteleri ya da oyun gruplarına yakıştırmaları o yüzden olsa gerek.

İdeolojik ürünlerin farklı bir dili vardır. O dilden konuşmak için ona sahip olmak, o dili yaşamak gerekir.
Nitekim kişi inanmadığı bir şeyi nasıl sembolize edebilirki?

Ayrıca;

Acaba Atsızcılar mı Atsızçılar mı? ...

Türkçe de var mı böyle bir şey? "ATSIS" olsa "Ç" harfi olabilir, ama "Z" harfine nasıl Ç'yi yakıştırdınız onu anlayamadım.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşların oyun siteleri ya da oyun gruplarına yakıştırmaları o yüzden olsa gerek.

İdeolojik ürünlerin farklı bir dili vardır. O dilden konuşmak için ona sahip olmak, o dili yaşamak gerekir.

Ayrıca;

Türkçe de var mı böyle bir şey? "ATSIS" olsa "Ç" harfi olabilir, ama "Z" harfine nasıl Ç'yi yakıştırdınız onu anlayamadım.

Ben yakıştırdım oldu ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
açıklamanız çok aydınlatıcı oldu. Benim konuya yaklaşımımdaki ciddiyet kadar cevabınızda da onu beklerdim. tşk.

Öncelikle özür dilerim. Amacım "ciddiyetle" verdiğiniz cevaba saygısızlık yapmak değildi. Sadece esprili bir cevap vermek istemiştim.
Türkçe dil bilgisi olarak C veya Ç olması konusund emin değilim bu sebeple
Acaba Atsızcılar mı Atsızçılar mı? şeklinde sorarak cevabımı belirtmiştim. Araştırdım ve özellikle son harfi Z ile biten bir örnek bulamadığım için hala siz haklı--haksızsınız diyemiyorum. Telaffuz olarak okuduğumda fonetik olarak sanki Ç daha uygun gibi geldi o sebeple sormuştum...

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eyvallah. Ben sizi yanlış anladım sanırım.
Okul yıllarından -ki 25 yıl oldu :) - kalma bir kural geliyor aklıma.
Sanıyorum P,Ç, T, K... gibi sert harflerin yumuşak harflere karşı tavrıyla alakalı ama tam hatırlıyamıyorum.
Ama fonetik olarak Ç, Z'nin ardından C'ye dönüşmesi gerekiyor düşüncesindeyim.

Teşekkürler, iyi akşamlar.

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅

QUOTE]

en güzel açıklamayı tecrübe sahipleri yapar:) not edeceğim bu yazıyı :) tşkler

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

QUOTE]

en güzel açıklamayı tecrübe sahipleri yapar:) not edeceğim bu yazıyı :) tşkler

Eyvallah kardeşim. Ben teşekkür ederim.

Urunguhan

🌱Yeni Üye🌱
Logoyu yapan benim ve bende o ideolojiyi benimsemiş birisiyim. Logoda Türkçülere hitap eden noktalar var ama siz o ideolojiden olmadıgınız için göremeyebilir fazla fantastik bulabilirsiniz... Bu doğaldır. Ben logonun ne logosu olarak kullanılabileceğini sormadım. Benim sorum logo çalışması başarılımı. Grafik tasarım noktasında düşüncelerinizi merak ettim...

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben Türkçülüğün, turancılığın ne olup ne olmadığını, Hüseyin Nihal Atsız'ın kim olduğunu, ülkülerini, görüşlerini gayet iyi bilen birisiyim. Sizle de o konulara girip demagoji yapma gereği duymuyorum. Çalışmanızı elbette grafik dili açısından da değerlendiriyorum. İdeolojik grafiğin bir dili olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Dünya çapındaki fikri ve eylemci ideolojik hareketlerin logo amblem ve işaretlerini bir incelerseniz sizin çalışmanızın nerede olduğunu -eğer yeterli grafik bilginiz varsa- az çok görebilmeniz lazım.
Ben o açıdan değerlendirdim.

Urunguhan

🌱Yeni Üye🌱
Bilmenizle o ideolojiden olmanız arasında fark değil mi? Bunu kendiniz dile getirdiniz. Bu logoyu tasarlarken alışılmışın dışına çıkmak istedik. Bu konuda bende size katılıyorum. Türkçülerin geçmişte dergilerinde vs. kullandıgı sembollere bakarsak bunu net görürüz. Evet farklı. Alışılmışın dışında ama kesinlikle ideolojiyi yansıtmakta ve mesajlar vermektedir. Bunu Türkçüler gördü ve onca logonun içinde bunu tercih etti. Logo dayatma bir logo değil aksine seçilmiş bir logodur. Bu kadar çabuk benimseneceğini tahmin etmemiştim. Saygılar sunarım.

ensarbilgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en dıştaki çember rengarenk olmasa daha iyi bence.