Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lokal Medya için hazırladığım logo yorumları bekliyorum

silveran

🌱Yeni Üye🌱
Firma bilişim sektöründe faaliyet gösteriyor.Mavi ve gri tonlarında bir çalışma istendi bende böyle bişe çıkardım beğeneceğinizi umuyorum:)
localmedia.png

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
L harfini çok dışlamışsın :). Okal Medya olsa göze rahatsızlık vermiycek ama, dediğim gibi L harfi bana çok dışlanmış geldi... :)

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
L harfi konusunda aynı fikirdeyim. L harfi olmadan düşünülürse gayet güzel ancak bu şekliyle pek belirgin değil.

Bunun dışında güzel görünüyor .

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
LOkAL Yazısındaki bütün harfler kalın "L" harfi ince olmuş. Bide "O" değilde "a" lar büyük olsydı daha güzel br çalışma ortaya çıakrdı. Bide "İnternet bilişim hizmeti" yazını italic yapmasaydın keşke...

EmsaL

🌱Yeni Üye🌱
L Harfi Gerçektende dışlanmış bir şekilde duruyor bu görüşe bende katılıyorum.
Ben şöyle birşey düşündüm Arkadaş'a yardımcı olsun diye "o" harfi veya "e" harfinde değişik bir tarz deniyebilir ben "o" harfini değiştirdim

Sunmak istedim yanlış anlaşılma olmasın yardımdır amaç fikir vermek için ekliyorum arkdaş'a ;

ImageShack - Image Hosting :: lokalmeyda.png

silveran

🌱Yeni Üye🌱
lokal.png

eleştiler dogrultusunda yeni tasarladıgım logo:)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
İşin içeriğini tam olarak bilemeyecegim ama tahminime göre o harfi yerine vektörel bir kamera kullanırsan harika olur diye düşünüyorum kameranın ön tarafı yada foto makinesinin ,o harfini anımsatır bilirsin :)

Eğer firma içeriği konusundaki tahminim doğruysa mükemmel olacaktır :)

Senin denemem dersen örnek bir çalışma hazırlayıp göstermeyi düşünüyorum canım :)

İyi çalışmalar...

silveran

🌱Yeni Üye🌱
İşin içeriğini tam olarak bilemeyecegim ama tahminime göre o harfi yerine vektörel bir kamera kullanırsan harika olur diye düşünüyorum kameranın ön tarafı yada foto makinesinin ,o harfini anımsatır bilirsin :)

Eğer firma içeriği konusundaki tahminim doğruysa mükemmel olacaktır :)

Senin denemem dersen örnek bir çalışma hazırlayıp göstermeyi düşünüyorum canım :)

İyi çalışmalar...
çok teşekkür ederim yorumun için firma bilişim sektöründe faaliyet gösteriyor. isimden çıkarıldığı anlam medya sektörü gibi fakat firmanın kendi tercihi yeni denememde ise puanların içine L harfini belirgin renk tonuyla öne çıkardım ne dersiniz iyi bir logo olmuş mu? :wink:

Son düzenleme:

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
eleştiriler doğrultusunuda yatığın logoyu beğendim başarılar..

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Kulladığın font çok güzel ama bencede L ve O harfinde bir sıkıntı var, tam oturmamış sanki...