epica
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mac OS X 10.6.4 'da freehand yüklenmiyor. Duyduğuma göre bazı yazılımsal araçlara gerek varmış sistemde.. çözen varmı?
merhabalar efendim durun sakin olun telaşa gerek yok ....Şimdi söylüyorum mac platformunda windows ortamında çalışan butun programlar calısır.hemde cok basıt gırın google amcada wine for mac diye aratın indirin programı butun exeler çalışsın bu kadar basit bu konuda sanırım bayagı soruny yaşayan var yapamazsanız özelden mesaj atın yardımcı olurum iyi gunler hayırlı calısmalar
mac os un zaten bi anlamı yok ki mac os=insanların kazıklanması (isim parası verilmesi) basşka birşey değil emin olun
O zaman MacOS'un ne anlamı kalıyor? Lion'da FH kurulumu olanaksız bir durum (en azından şu an için öyle) oysa Apple Snow Leopard'a kadar işletim sistemlerinde rosetta desteğini barındıyordu zaten bu sayede PPC tabanlı bir çok uygulamayı kedigiller serisinde çalıştırabiliyorduk şimdiyse Lion ile birlikte işletim sisteminde rosetta desteği bulunmuyor ve haliyle Freehand gibi bir çok PPC tabanlı programı çalıştırmak mümkün olmuyor. Yinede son makinelerin Lİon yüklü olarak satıldığını düşünürsek ve ille Freehand kullanılması gerekiyorsa o zaman bootcamp yardımıyla HDD'nizde ikinci bir bölüntü oluşturup Win XP yükleyebilirsiniz fakat elinizdeki FH sürümünün windows uyumlu olması gerekliliği ortaya çıkıyor.
Kısaca elinizdeki FH MacOS sürümüyse ve makinenizde Lİon yüklüyse FH ile vedalaşmaktan başka şansınız yok.
Bu cevabınızla MacOS'a pek aşina olmadığınız sonucunu çıkarıyorum. yıllarca windows kullandım ve son 12 yıldır macOS kullanıyorum. İkisinin arasında inanın çok fark var.
Konuya son derece önyargılı yaklaştığınız için size uzun uzun macOS'u anlatacak değilim. Windows'unuz la mutluysanız zaten gerisi kimseyi ilgilendirmez tabi aynı şey benim gibi MacOS kullanıcıları içinde geçerli.
merhabalar ben sizin kadar uzun suredır olmasada mac kullanıyorum ve arasında dedgınız gıbı cok fark var ornegın yazılım destegı farklılıkları fıyat farklılıkları bır cok yazılımı desteklemedıgı gıbı bı o kadar da pahalı HAKLISINIZ ARASINDA DAGLAR KADAR FARK VAR ((= SAYGILARIMLA MAC LA KALIN MAC EKRANImI DA GONDERIYORUM