Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac os x de meb.gov.tr sorunu

supperolacak

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar
sorunum belkide mac kullanan pek çok ögretmenin de sorunu
milli eğitim bakanlığının resmi sitesinde ögrencilerimin notlarını girdiğim e-okul a tıkladıgımda ilk sayfa acılıyor ama daha sonra sınıfları acmak için sekmeleri tıkladıgımda hiç bir şekilde sekmeler gelmiyor. yardımcı olamanızı bekliyorum.
ilsis sitesindede aynı sorun var.
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı adrres orada açılıyor.

Benzer konular

supperolacak

🌱Yeni Üye🌱
internet explorer mac surumunde de aynı sorun var tarayıcı il sekmeyi açıyor ama kademelı diger sekmeleri açmıyor
mesela ögrenci işlemleri ne kadar giriyor meselea alt menude not işlmeleri vs var onları açmak için ögrenci işlemlerini tıkladıgımda açamıyorum sekmeyi

supperolacak

🌱Yeni Üye🌱
sorun mozilla da da devam diyo oda desteklemiyr yamaları varmış sanırım ama ben bulamadım

gzelhan

🌱Yeni Üye🌱
@supperolacak bende mac kullaniciyim acaba sorununuza bir cozum bulabilinizmi ayni problemi bende yasiyorum. cevap yazarsaniz sevinirim

H.Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
milli eğitimin sitesinde mağlesef böyle bir dandiklik var windows internet explorer dışında düzgün kullanılamıyor.

supperolacak

🌱Yeni Üye🌱
yok malesef cözum yok .. meb e yazdım ama tık yook onlardanda zaten ne zaman biz dınlendık ki şimdi duysunlar bizi

macservis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
safari / private browsing sekmesini secip bi deneyin.

sisteminizde java kurulumu ?

supperolacak

🌱Yeni Üye🌱
ewt java kurulu sıstemımde ama gene de giremıyorum ögrencilerimin notlarını sinir küpü oldum bi netbook alıp işi halleecem başka yolu yok sanırım ne apple ne meb bize çare olmayacak bellı kımsenın umrunda deil ögretmenler