Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

made in china

Benzer konular

msteknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.msteknoloji.com
fiyat - performans - kalite - ne kadar ekmek okadar köfte çin mallarını kötülemek yanlış olur adamlarda çok kaliteli ürünlerde var ama bu ürünleri tespit etmek önemli olanı ancak bizim insanımız çin malında hep ucuza kaçtığı için genelde kalitesiz deniliyor çin mallarının artısı ucuz olması ancak eksisi ise ucuz malın kalitesiz olması oyüzden çin in kalitelisi almanız lazer - cnc - dijital baskıda her türlü bilgi desteğini verebilirim özelden irtibata geçebilirsiniz...

Hellboy_Serhat

🌱Yeni Üye🌱
Abi ben 18 yaşındayım geçtiğimiz son 7-8 aydır 2 boyutlu lazer kesim makinası kullandım.Makina çin malıydı ve belli bir markası yoktu.çin malıysa parçalarının çabuk bozulma yapabilir ve bozulduğunda aynı parçadan bulma şansın düşük olabilir alacağın makinayı test etmek istiyorsan makinayı test ederken sınırları zorlamanı ve her türden malzemeyi denemeni tavsiye ederim.

LASERCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.galvolaser.net
cin mallarında tup omru ortalama 2000 saattır,buda o makinanın her gun kullanırsan en fazla 6 ay calısacagını gosterır,her 6 ayda bır yenı tup ıcın odeyecegın parayıda ustune koyarsan aslında cın makı makınalar her ne kadar ucuz gıbı gozuksede kalıte makınalarla aynı paraya gelıyor hem dusuk kalıtelı ıs alıp hemde bu kadar para odemek buda artık tuketıcının karar verecegı bır durumöozellıkle laser makına alırken mutlaka makınayı calısır vazıyette gorun ve daha once almıs ve kulanan kısılerle gorusmenızı tavsıye ederım

OsmanKandemir

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.almiralazer.com
Çin malı makineler ile düşük maliyetlerde iyi sonuçlar elde edebilirsiniz fakat bu oran %10 gibidir. Mekanik, Elektronik ve Yazılım'da ileri düzeyde personelleriniz olmalı.
1.5 yıl önce çin malı makineler ithal ettim fakat mühendislik eksiklikleri oldukça fazla. Avrupa malı daha kaliteli mekanik malzemeler ile makineleri adam ettim. Şu an İstanbul'da lazer makine imalatı yapıyorum ve satıyorum. (Tam olarak imalat sayılmaz tabiki toplama şu an) Kısmetse yakında zamanda TÜRK MALI LAZER KESİM ve KAZIMA makinesi alabileceksiniz.

hugeking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dcreklam.com
iyi günler lazer makina almak istiyorum, dcreklam-okulmeb@hotmail adresine bilgilerinizi gönderirseniz irtibata geçebiliriz.

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konuda size yardımcı olablirim fiyat konusunda ve bilgi konusunda yardım ederim.

Aykalazer

🌱Yeni Üye🌱
MerhabaLar

Istedıgınız Ebatta ve Daha Bırcok Ebatta Watta Yedek Parcada Servıste Lazer ıLe ıLgılı Her Konuda Sıze Yardımcı oLabıLırız . Lazerlerımız Tamamen Ozel uretım oLarak UretıLıyor Ve Turkıye Genelındekı Tek Yedek Parca Tedarıgını Bızden Yanı Ayka Lazer Makıneden Alabılırsınız .

eras274

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erkanaslankiran.com
bazi bolumlerde ilesitisim bilgileri paylasmak yasak demissiniz uyeleri uzaklastirmissiniz , ama bazi uyeler makine reklami yapip ilestisim bilgilerini paylasabiliyor ,
nasil oluyor acaba gold uyelik falan mi var bunun icin , bilgi verirseniz sevinirim ,
tesekkurler

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
bazi bolumlerde ilesitisim bilgileri paylasmak yasak demissiniz uyeleri uzaklastirmissiniz , ama bazi uyeler makine reklami yapip ilestisim bilgilerini paylasabiliyor ,
nasil oluyor acaba gold uyelik falan mi var bunun icin , bilgi verirseniz sevinirim ,
tesekkurler

Süpersin... ( Üyelik olduğunu zannetmiyorum.. Ben 270 mesaj atmışım, reklam yapan arkadaş 2 )

İstanbul Reklam olarak bu sitede bazı reklam banner alanları kiraladık. fakat biz ücretli reklam verdiğimiz halde site içerisinde bazı üyeler istediği şekilde reklam yapabiliyor. Bu konuda mesaj yazdım fakat nafile.. Mesajlarım içinde açık açık reklam yapmadığım halde uzaklaştırma bile aldım..
(Yönetici olan arkadaşa bu tarz mesaj yazdım diye uzaklaştırma aldım..)

Bu gibi kuralsızlıkların tekrar etmesi dolayısıyla.. Bu forumda Reklam Sektörü bölümü kan kaybediyor.

Forumda izleyici olarak kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum..

Erkan DERYA

Son düzenleme:

eras274

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erkanaslankiran.com
bizde reklam kiralamayi dusunuyorduk Erkan bey , firma ismimizi vermiyim belki bize oda yasaktir :) ama eger dediginiz gibiyse , bazilarinin acik reklam yapmasina izin verirlirken bizim ucretiyle reklam vermemiz , reklam verdigimiz halde mesajlarda iletisim bilgisi veremememiz .....
bizde izleyici kalalim artik o zaman ,

Süpersin... ( Üyelik olduğunu zannetmiyorum.. Ben 270 mesaj atmışım, reklam yapan arkadaş 2 )

İstanbul Reklam olarak bu sitede bazı reklam banner alanları kiraladık. fakat biz ücretli reklam verdiğimiz halde site içerisinde bazı üyeler istediği şekilde reklam yapabiliyor. Bu konuda mesaj yazdım fakat nafile.. Mesajlarım içinde açık açık reklam yapmadığım halde uzaklaştırma bile aldım..

Bu gibi kuralsızlıkların tekrar etmesi dolayısıyla.. Bu forumda Reklam Sektörü bölümü kan kaybediyor.

Erkan DERYA

Savaş KÖSE

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yueminglazer.com
cin mallarında tup omru ortalama 2000 saattır,buda o makinanın her gun kullanırsan en fazla 6 ay calısacagını gosterır,her 6 ayda bır yenı tup ıcın odeyecegın parayıda ustune koyarsan aslında cın makı makınalar her ne kadar ucuz gıbı gozuksede kalıte makınalarla aynı paraya gelıyor hem dusuk kalıtelı ıs alıp hemde bu kadar para odemek buda artık tuketıcının karar verecegı bır durumöozellıkle laser makına alırken mutlaka makınayı calısır vazıyette gorun ve daha once almıs ve kulanan kısılerle gorusmenızı tavsıye ederım

pardon da abi 2 senedir sattığım ve hala değiştirmediğim lazer tüpleri var bence ön yargı oluyor bu... buyrun bir kahve içmeye gelin firmamıza size izah edeyim. siz bilgili bir abiye benziyorsunuz :) bilginize bilgi katalım abi

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Erkan DERYA

Sizi daha önce de uzaklaştıran kişi bendim. Bunu biliyor olmalısınız. Fakat dediğiniz gibi olmadığını sanırım açıklamama gerek yok!

Lütfen kurallara aykırı olduğunu gördüğünüz mesajları ihbar ediniz.

tesekkurler

Kurallara aykırı gördüğünüz her mesajı yönetime bildirme hakkınızı sonuna kadar kullanmanızı rica ederim.

Sizler ihbar etmezseniz bizlerin yetişemediği çok üye olacaktır.

Yönetim sizlerin yardımını bekliyor.

Sitem etmek yerine yöneticiye bildir (ihbar) butonunu kullanarak kurallara aykırı davranan her üyeyi ihbar ediniz.

gokselali

🌱Yeni Üye🌱
çin makinalarının tek cazip tarafı fiyatı..ayrıca yedek paarçalarıda ucuz...ama bununla birlikte tüp ömrü 6ila 9 ay...kullanmadan kullanmyada değişen bir durum...