Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mai ayn (Mavi Göz) bayan kuaförü logo çalışması musterının mavı bır goz uzerıne ısım ve altına adının yazılmasını istemesi sonucu bir iki eklentiyle bu hale gelmiştir =)
Logoya baktığımda daha çok göz doktoru gibime geldi. Ayrıca makasta kuaförlerin kullandığı makaslardan daha çok terzilerin kullandığı kalın ve büyük makas hissi veriyor. Gözün ortasına koymuş olduğunuz bayan figürü ise kuaför çağrışımı yapmaya yeterli gelmediğinden bu çalışmanızda ki logo yukarıda da belirttiğim gibi göz doktoru çağrışımı yapıyor.
Logoya baktığımda daha çok göz doktoru gibime geldi. Ayrıca makasta kuaförlerin kullandığı makaslardan daha çok terzilerin kullandığı kalın ve büyük makas hissi veriyor. Gözün ortasına koymuş olduğunuz bayan figürü ise kuaför çağrışımı yapmaya yeterli gelmediğinden bu çalışmanızda ki logo yukarıda da belirttiğim gibi göz doktoru çağrışımı yapıyor.
işin içinde müşteri fikri varsa grafiker arkadaşıma kolaylıklar diliyorum fakat bizi kısıtlayan bazı faktörlerin olması da bizi daha azimli ve yaratıcı yapacağını düşünüyorum.emeğine sağlık müşteriylede kolaylık diliyorum...
müşteri böyle istiyor diye böyle yaptım demek aslında kimse kabul etmek istemesede biraz bizlerin eksikliği. çünkü müşteriye bu böyle olmalıdır çünkü dedikten sonra açıklamasını yapamıyoruz yada yapmıyoruz. görsel iletişim konusunda birşeyler okunup grafik tasarım yetisi yanı sıra iletişim yanımızıda biraz geliştirirsek ve bu konularda müşterilere terimsel konuşursak ikna edilemeyecek müşteri yoktur varsada o artık müşteri değildir ona verilecek tavsiye kendisine çizecek bir kalem almasıdır. biz müşterinin kalemi değiliz. bu arada çalışma konusunda volkan arkadaşımıza katılıyorum kolay gelsin
Çalışman güzel olmuş eline sağlık.Fakat ben de Volkan Tekin'in dediklerine az çok katılıyorum.Ama yine de çalışman güzel Allah devamını erdirsin.
Aslında müşteri ile uğraşmak pek zor bişey değilde... Hayatta en zor şey cahil, kalın kafalı laftan anlamayan insanlara bişeyler anlatmaya çalışmaktır.
Müşterinin istekleri evet bizim için herzaman önemli ama ben şunu savunuyorum; İstekler doğrultusunda bize etik ve hoş gelmeyecek doneleri çıkartıp yeni sunumlarla (birde çene gerekli) müşteriyi kanırma yolu üzerine gitmeliyiz. En son aşamada müşteriye boyun eğmekten başka bişey gelmemeli. Çalışmanız içinde Volkan Tekin gerekli açılımları yapmış. Emeğinize sağlık
Müşterinin istekleri evet bizim için herzaman önemli ama ben şunu savunuyorum; İstekler doğrultusunda bize etik ve hoş gelmeyecek doneleri çıkartıp yeni sunumlarla (birde çene gerekli) müşteriyi kanırma yolu üzerine gitmeliyiz. En son aşamada müşteriye boyun eğmekten başka bişey gelmemeli. Çalışmanız içinde Volkan Tekin gerekli açılımları yapmış. Emeğinize sağlık (mesajımı yanlışlıkla 2 kere yollamışım internetimden kaynaklanan bir sorun k. bakmayınız)
müşteri böyle istiyor diye böyle yaptım demek aslında kimse kabul etmek istemesede biraz bizlerin eksikliği. çünkü müşteriye bu böyle olmalıdır çünkü dedikten sonra açıklamasını yapamıyoruz yada yapmıyoruz. görsel iletişim konusunda birşeyler okunup grafik tasarım yetisi yanı sıra iletişim yanımızıda biraz geliştirirsek ve bu konularda müşterilere terimsel konuşursak ikna edilemeyecek müşteri yoktur varsada o artık müşteri değildir ona verilecek tavsiye kendisine çizecek bir kalem almasıdır. biz müşterinin kalemi değiliz. bu arada çalışma konusunda volkan arkadaşımıza katılıyorum kolay gelsin