Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

make me real...

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alyedelcopyuo0.jpg

bi amacı yok.öylesine yaptım.duvarımda asılı bi resim.her bilgisayarın basına oturusumda gozume carpıyo.her gozume carpısında da'' ne kadar dogru be'' dedigim bi laf.paylasmak ıstedım sadece.ilk brush kullanım deneyimlerimdendir.saygılar...

Benzer konular

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burda tanıdıgım pek kımse yok.ondan mıdır bılmıyorum ama pek kımse benle muhattap olmak ıstemıyo.kac calısma koydum hıcbırıne ıyı kotu elestırı bıle yapmadınız.elestrı yapmaya degmeyecek kadar kotu calısmalarım mı var.sitenin bana yarar saglıycanı sanmıstım.daha da koymam zaten calısma fılan.cok sagolun.tesekkurler.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşım Aslında Çalışmana Dün Yorum Yapacaktım Ama Çözmeye Çalışıyorum Halada Çözemedim ;) o yüzden yorum yapmak istemedim ama görsel fena değil ne olduğuda anlaşılsa ;) (yani ben anlayamadım)

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende aynı şekilde iki gündür çözmeye çalışıyorum... Vermek istediğin mesajı daha açık anaşılabilir bir şekilde çalışabilirdin diye düşünüyorum... Çalışman için bir amacı yok öylesine yaptım yazmışsın... Bence her yatığın çalışmanın bir amacı bir mesajı olmalı... Uygulaman çok iyi olmamakla beraber fena değil... Tasarım yönünüde biraz geliştirirsen bu iş oldu demektir... Sen çalışmlarını buraya yükle ve yorum al mutlaka... Bazen banada kimse yorum yapmıyo :D bir kaçgün beklemelisin bence.. Birde bu öyle bir çalışma olmuşki insan ne yorum yazsam diye düşünüyo açıkcası.. Çünkü bir amacı yok neye yönelik olduğu belli değil... Arkadaşlar ben şunu anlatmak için böyle bir çalışma yaptım desen.. Sana yorumlar yağar merak etme... Ben çalışarak ve inceleyerek daha iyi olacağına eminim... Başarılar...

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
evet yaprak olduğunu söylemen iyi oldu gerçekten ne olduğunu anlayamamıştım, yaprağın biraz daha belirgin olması gerekirdi bence çünkü 2 gündür bu ne diyorum ;)

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında haklısınız.bı amacı olmalı bıseyı belırtmelı.evde y aprak duruyodu.gozume cok hos gorundu fotosunu cekıyım dedım oylesıne yaptım.(aslında bıraz da bunalımdaydım)paylasıyım dedım.doorusu bıraz da acele ettım.kusra bakmayın sert oldu bıraz.:S elbette eksıklerım var.cunku ılklerden bırısı.ama eksıklerımı gordum.yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.