ahmetvrl
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben 22.04.2010 tarihinde yedpada yağız digital diye bir firmadan, (cihat öztürk, özkan kaya, ve cengiz unutmaz) makina aldım ve bugun tarih 06.06.2010 tam 45 gün oldu makinam 45 gündür atölyemde yatıyor neden biliyormusunuz, bu firma tam 45 gündür 6 tane kafayı getirip takamadı ve tam 45 gündür hergün bi bahane buluyorlar, vay kafalar gümrükde vay çinde vay şuan uçakda uçuyor yarın sende en son mahkemelik olduk birbirimizle yani diycem şudur makina işi gerçekden şakaya gelmiyor, araştırın gerekirse referansları arayın ve 50 defa düşünün bir defa alın, ben bu adamların sözüne güvendim ve müşterilerime rezil oldum, prestijim falan kalmadı, nerede ise iflas noktasına geldim evet abartmıyorum aynen iflas noktasına geldim, çünkü bana 30.05.2010 tarihinde makinanın kafalarını takıp çalıştıracaklarına dair namus şeref sözü verdiler ve ben o söze göre sözleşmeli iş aldım ve zamanında yapamadığım için karşı tarafa tazminat ödemek zorunda kaldım, bunların hepsinin belgesi var elimde, 05.06.2010 tarihinde en son pes ettiler arkadaşım biz senin makinanı yapamıyoruz sen başının çaresine bak dediler ve bende kendilerini mahkemeye verdim bundan sonra adalet önünde hesaplaşacağız o şahıslarla