Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Makina almak ayrı bir sanat işletmek ayrı bir sanat

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aresreklamhizmetleri.com
Ben 22.04.2010 tarihinde yedpada yağız digital diye bir firmadan, (cihat öztürk, özkan kaya, ve cengiz unutmaz) makina aldım ve bugun tarih 06.06.2010 tam 45 gün oldu makinam 45 gündür atölyemde yatıyor neden biliyormusunuz, bu firma tam 45 gündür 6 tane kafayı getirip takamadı ve tam 45 gündür hergün bi bahane buluyorlar, vay kafalar gümrükde vay çinde vay şuan uçakda uçuyor yarın sende en son mahkemelik olduk birbirimizle yani diycem şudur makina işi gerçekden şakaya gelmiyor, araştırın gerekirse referansları arayın ve 50 defa düşünün bir defa alın, ben bu adamların sözüne güvendim ve müşterilerime rezil oldum, prestijim falan kalmadı, nerede ise iflas noktasına geldim evet abartmıyorum aynen iflas noktasına geldim, çünkü bana 30.05.2010 tarihinde makinanın kafalarını takıp çalıştıracaklarına dair namus şeref sözü verdiler ve ben o söze göre sözleşmeli iş aldım ve zamanında yapamadığım için karşı tarafa tazminat ödemek zorunda kaldım, bunların hepsinin belgesi var elimde, 05.06.2010 tarihinde en son pes ettiler arkadaşım biz senin makinanı yapamıyoruz sen başının çaresine bak dediler ve bende kendilerini mahkemeye verdim bundan sonra adalet önünde hesaplaşacağız o şahıslarla

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ahmet bey çok geçmiş olsun, gerçekten zor, makinenin markasını merak ettim.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle geçmiş olsun..

burda benim anlamadığım ödeme şekliniz nasıl idi yani siz makineyi aldınız ve makine çalışmadan tüm ödemenizi veya evraklarınızı verdinizmi eğer böyle yaptı iseniz gerçekten hiç araştırmadan bir iş yaptınız.. reklam sektöründeki firmaların (1-2 tanesi hariç) hepsinde oyalama taktiği bir numaralı satış statejisi olmuş durum da belirtiğiniz gibi gümrükte yalanı ise en çok sığındıkları konu..

Firmalardan makine alırken özellikle çin malı baskı veya routerler için pazarlık ve anlaşmanızı çok iyi yapın ve kesinlikle paranın hepsini makine sorunsuz kurulsada hemen vermeyin. mutlaka açık hesap bırakın eğer biz o makineler gelmeden adamlara kapora verip onlara güveniyorsask onlarında biraz güvenmesini beklememiz lazım.

çeremdeki arkadaşların bazılarına makine alımı yaptım ve hepsinde bu yöntemi kullandım ve hiç birinde aksilik olmadı olsa bile sonunda ödeme yapılması için aksilikler hemen halledildi öyleki bir sorun olmuştu ödemenin kalanını almak için firma cin den adam getirdi..

bence herkes alışveriş edeceği firmanın araştırmasını makine sattıkları rmeslektaşlarına sorarark yapsınlar..

tekrar geçmiş olsun inşalllah sorun çözülür..

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aresreklamhizmetleri.com
Ödemenin hepsini çok şükür vermedim 5/1 lik bir ödeme yaptım kendilerine, ben ödeme şeklimi onlara teklif ettim onlarda kabul etti, çok sık aralıklarla ara ödeme seçeneği ile kalan ödemeyi 12 taksitde tamamlayacaktık, ama kısmet olmadı,

Baskıcı_16

🌱Yeni Üye🌱
doğru diyorsun ahmet abi herkezden makina alınmaz :S büyük geçmiş olsun üzüldüm yaw :S

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
aynı sıkıntıyı bende yaşadım makinayı pazartesi aldık adamlar dedi çarşamba gelip kafaları takcaz çarşamba oldu kafalar otobüste verildi verilcek diye oyaladılar sonra cuma dediler cuma oldu gene yok cuma dediler pazartesi ordayız kesin abi dediler pazartesi oldu gene yok çinde kafa kalmamış tekrar üretiliyormuş cumartesi yanındayım cumartesi oluyor gene yok kanlı bıçaklı oluyoruz en sonunda 3 gün denildi 16 gün sonra takıldı bu seferde sıfır aldığımız makina çizik çizik baskı yapıyor servisi geliyodu gidiyodu arabamız bozulduydu 1 ay geçti hala makinadan verim alamadım dünya bi iş kaçırdım makina alcak arkadaşlara tavsiyem çok dikkat etsinler

sahinselim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acil Tel Bekliyorum

Ahmet bey acil ararmısınız 0 532 4609014 satmış olduğunuz makine ile ilgili değil başka bir konu sizden tel bekliyorum. Size özel mesaj atamıyorum

emeklidijitalci

🌱Yeni Üye🌱
Emekli memurum Enerji Dijital den Starjet epson dx5 kafa Makine aldım Yerim Ümraniyede.Makineye 5 metre baskı gönderiyorum baskı bittiğinde 4.7m çıkıyor.Ne yaptıysam düzeltemediler.BirÇok iş elimde kaldı.Makinede kredi ile 45000 tlye geldi.Forumda yardımcı olacak biri varsa ücretlide olsa yardım ederse sevinirim.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Enerji firmasından kemal ile görüşün halletmesi lazım..

Makine içerisinden yada kullanım yazılımından 10 cm yada 20 cm aşağıya doğru hareket ettirin.. çıkan sonuç istediğiniz ölçüdemi onu kontrol edin..
Malzemenin arka tarafına ağırlık bağlayarak (Kuka falan) açtırıyorsanız, step binmesinden kısa çıkabilir.. Step ayarlarını dikkate alın derim..

İstanbul reklam ürünleri.
Erkan DERYA