Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

makina kontrol paneli çizimi

ejderson

🌱Yeni Üye🌱
panelin ustundeki butonları belirten orjinal stikır yırtıldı,yeni çizip çıktısını yapıştırmak istiyorum fakat stikır düğmelere denk gelmesi gerektiği için milimetrik çizmem lazım ,görüntü olarak en guzel ps da çizerim fakat ondada ince ölçülü olmuyor ,ayrıca solidworks kullanıyorum onda buton yerlerini felan ölçülü çizerim fakat ondada süsleme yok ,bu konuda ne yapabilirim program onerisi veya ps da fikir verirseniz sevinirim
teşekkürler
lcdpanel.jpg

panel buna benziyor

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
işi corel veya ai de yap. önce kenarları çiz. kağıda çıktı al sadece kenarları. düzeltmelerden sonra kalanlarıda yaparak vinil çıktı alır ve yapıştırısın.

ejderson

🌱Yeni Üye🌱
anladığım kadarıyla deneme yanılmayla yap diosun ama boyut olarak buyuk baya normal printerdan goremem sonucu yani,baskıyıda dijital baskı yapan yerden alcam zaten
corelda ölçülü çizebiliyormuyuz ,olabiliyorsa corelda yapmayı deneyecem

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
anladığım kadarıyla deneme yanılmayla yap diosun ama boyut olarak buyuk baya normal printerdan goremem sonucu yani,baskıyıda dijital baskı yapan yerden alcam zaten
corelda ölçülü çizebiliyormuyuz ,olabiliyorsa corelda yapmayı deneyecem

Elbette çizebiliyorsunuz. :) Zaten Corel dediğiniz program da profesyonel amaçlı işlerde de kullanılan bir grafik tasarım yazılımıdır.

ejderson

🌱Yeni Üye🌱
https://www.frontpanelexpress.com/
bu programı buldum ,kullanışlı bi program fakat farklı formatlarda kaydedemiyorsun ,çıktı almak için bağlı bilgisayarda programın kurulu olması lazım
corelda bi deneyim bakalım