Mükemmel ellerine sağlık
ANIL YÜNCÜ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.dbrajans.com 6 Tem 2009 #21 Mükemmel ellerine sağlık
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 6 Tem 2009 #22 ANILYÜNCÜ' Alıntı: Mükemmel ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekür ederim.
artdevil 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 2,518 Tepkime puanı 76 Yaş 42 6 Tem 2009 #23 çok güzel bir çalışma olmuş hele renkler çok canlı ve can alıcı duruyor ellerine emeğine sağlık
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 6 Tem 2009 #24 artdevil' Alıntı: çok güzel bir çalışma olmuş hele renkler çok canlı ve can alıcı duruyor ellerine emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.
artdevil' Alıntı: çok güzel bir çalışma olmuş hele renkler çok canlı ve can alıcı duruyor ellerine emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.
Bay.KLANSIZ ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Ara 2008 Mesajlar 227 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.facebook.com 7 Tem 2009 #25 harika olmus ellerinize saglık
Majestic 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 754 Tepkime puanı 22 Yaş 39 Web sitesi www.ngrafik.com 7 Tem 2009 #26 merak ettim tamamnı cs3te 0'dan mı yaptın yoksa renklendirmesini mi yaptın?
K kosankaplumbaga 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 May 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 7 Tem 2009 #27 mantarların alt kısmındaki o içe eğim ve çizgiler de olsa tadından yenmezmiş. yinede hoş görünüyor. emeğe saygı.
mantarların alt kısmındaki o içe eğim ve çizgiler de olsa tadından yenmezmiş. yinede hoş görünüyor. emeğe saygı.
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 7 Tem 2009 #28 Bay.KLANSIZ' Alıntı: harika olmus ellerinize saglık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Majestic' Alıntı: merak ettim tamamnı cs3te 0'dan mı yaptın yoksa renklendirmesini mi yaptın? Genişletmek için tıkla ... Tamamını Photoshop ta yapıyorum ,önce eskizini kağıt üzerine çiziyorum tarayıcı ile aktarıp birde photoshopta çiziyorum sonrada boyyorum,biraz zahmetli oluyor ama sonucu görnce değiyor açıkçası.Teşekkür ederim. kosankaplumbaga' Alıntı: mantarların alt kısmındaki o içe eğim ve çizgiler de olsa tadından yenmezmiş. yinede hoş görünüyor. emeğe saygı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Bay.KLANSIZ' Alıntı: harika olmus ellerinize saglık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Majestic' Alıntı: merak ettim tamamnı cs3te 0'dan mı yaptın yoksa renklendirmesini mi yaptın? Genişletmek için tıkla ... Tamamını Photoshop ta yapıyorum ,önce eskizini kağıt üzerine çiziyorum tarayıcı ile aktarıp birde photoshopta çiziyorum sonrada boyyorum,biraz zahmetli oluyor ama sonucu görnce değiyor açıkçası.Teşekkür ederim. kosankaplumbaga' Alıntı: mantarların alt kısmındaki o içe eğim ve çizgiler de olsa tadından yenmezmiş. yinede hoş görünüyor. emeğe saygı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
ALOR 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Ara 2008 Mesajlar 301 Tepkime puanı 4 Yaş 64 12 Tem 2009 #29 Bu güzel çalışmanızın paylaşımı için teşekkür ediyorum,ellerinize sağlık. Son düzenleme: 12 Tem 2009
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 13 Tem 2009 #30 ALOR' Alıntı: Bu güzel çalışmanızın paylaşımı için teşekkür ediyorum,ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.ben de güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.
ALOR' Alıntı: Bu güzel çalışmanızın paylaşımı için teşekkür ediyorum,ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.ben de güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 13 Tem 2009 #32 can kurucu' Alıntı: çok sevimliler,) Genişletmek için tıkla ... TEşekkür ederim.
M mzms 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Tem 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 14 Tem 2009 #33 tablet kullandınız mı bunun için çok güzel olmuş tbrkler