Fotoğraflar Alıntıdır. ________________
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 15 Haz 2009 #1 Fotoğraflar Alıntıdır. ________________
Sadgraf 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 5 May 2009 Mesajlar 285 Tepkime puanı 23 15 Haz 2009 #2 çok güzel kareler bunlar,paylaşım için teşekkürler
Yasemin Belgisiz Sıfat 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Ağu 2007 Mesajlar 3,962 Tepkime puanı 175 Yaş 41 15 Haz 2009 #3 Teşekkürler paylaşımın için miray
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 15 Haz 2009 #4 Sadgraf' Alıntı: çok güzel kareler bunlar,paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Begenmenize sevindim sadgraf... Yasemin' Alıntı: Teşekkürler paylaşımın için miray Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ettim yasemin...
Sadgraf' Alıntı: çok güzel kareler bunlar,paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Begenmenize sevindim sadgraf... Yasemin' Alıntı: Teşekkürler paylaşımın için miray Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ettim yasemin...
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 15 Haz 2009 #5 güzel kareler paylaşım için teşekkürler canım
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 16 Haz 2009 #6 wwaslıww' Alıntı: güzel kareler paylaşım için teşekkürler canım Genişletmek için tıkla ... Begenmene sevindim aslıcım :angel:
wwaslıww' Alıntı: güzel kareler paylaşım için teşekkürler canım Genişletmek için tıkla ... Begenmene sevindim aslıcım :angel:
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 16 Haz 2009 #7 Siyahın asaleti beyazdan ilham almış ve ortaya bu güzel kareler çıkmış Teşekkürler canım güzel paylaşım
Siyahın asaleti beyazdan ilham almış ve ortaya bu güzel kareler çıkmış Teşekkürler canım güzel paylaşım
organic.candy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 781 Tepkime puanı 22 Yaş 33 16 Haz 2009 #8 çok güzel paylaşım için teşekkürler...
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 16 Haz 2009 #9 Paylaşım için teşekkürler canım. siyahın ve beyazın asaleti işte...
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 17 Haz 2009 #10 crazyglad' Alıntı: Siyahın asaleti beyazdan ilham almış ve ortaya bu güzel kareler çıkmış Teşekkürler canım güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... begenmene sevndim canım organic.candy' Alıntı: çok güzel paylaşım için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler organic.cady... irm.art' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler canım. siyahın ve beyazın asaleti işte... Genişletmek için tıkla ... Evet kuzucum Siyahın ve beyazın asaleti ve grinin bu ikiliye eklenmesi ve muhteşem sonuç.... Begenmene sevindim kuzucum:wink:
crazyglad' Alıntı: Siyahın asaleti beyazdan ilham almış ve ortaya bu güzel kareler çıkmış Teşekkürler canım güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... begenmene sevndim canım organic.candy' Alıntı: çok güzel paylaşım için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler organic.cady... irm.art' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler canım. siyahın ve beyazın asaleti işte... Genişletmek için tıkla ... Evet kuzucum Siyahın ve beyazın asaleti ve grinin bu ikiliye eklenmesi ve muhteşem sonuç.... Begenmene sevindim kuzucum:wink: