Çello çalanın edasına bayıldım :smile:
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 2 May 2012 #1 Çello çalanın edasına bayıldım :smile:
Mukadderat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 29 Tem 2011 Mesajlar 192 Tepkime puanı 11 Yaş 44 2 May 2012 #2 Hayal gücü sınır tanımıyor. Paylaşım için teşekkürler.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 2 May 2012 #3 Mukadderat' Alıntı: Hayal gücü sınır tanımıyor. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Sınırsız hayal gücü.. Aşık olmak için bile yeterli tek sebep (Sabah sabah bağladım yine damara ) Efenim rica ederim, amaç ufukları genişletmek :angel::angel:
Mukadderat' Alıntı: Hayal gücü sınır tanımıyor. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Sınırsız hayal gücü.. Aşık olmak için bile yeterli tek sebep (Sabah sabah bağladım yine damara ) Efenim rica ederim, amaç ufukları genişletmek :angel::angel:
niLqün.672 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 1,191 Tepkime puanı 41 2 May 2012 #4 Kafamda ilham baloncukları patlamaya başladı. Teşekkürler canım, çok güzel paylaşım ilk defa görüyorum bu tür çalışmalar.
Kafamda ilham baloncukları patlamaya başladı. Teşekkürler canım, çok güzel paylaşım ilk defa görüyorum bu tür çalışmalar.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 2 May 2012 #5 niLqün.672' Alıntı: Kafamda ilham baloncukları patlamaya başladı. Teşekkürler canım, çok güzel paylaşım ilk defa görüyorum bu tür çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Eminim renk renklerdir Ben teşekkür ederim ilginize, alakanıza ve boncuklarınıza nil hanım :kiss1::kiss1:
niLqün.672' Alıntı: Kafamda ilham baloncukları patlamaya başladı. Teşekkürler canım, çok güzel paylaşım ilk defa görüyorum bu tür çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Eminim renk renklerdir Ben teşekkür ederim ilginize, alakanıza ve boncuklarınıza nil hanım :kiss1::kiss1:
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 2 May 2012 #6 Ben mi garibim Bana bir ışık, gel gel diyen ilham kaynağı durumu olmadı.. Ama çalışmalar güzel gerçekten!..
Ben mi garibim Bana bir ışık, gel gel diyen ilham kaynağı durumu olmadı.. Ama çalışmalar güzel gerçekten!..
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 2 May 2012 #7 creedwar' Alıntı: Ben mi garibim Bana bir ışık, gel gel diyen ilham kaynağı durumu olmadı.. Ama çalışmalar güzel gerçekten!.. Genişletmek için tıkla ... Belli ki senin gözlere fazla ışık tutmuşlar Az kapa dinlenmeye al :wink: Bir umut belki Ama çalışmaları beğenmen güzel :wink:
creedwar' Alıntı: Ben mi garibim Bana bir ışık, gel gel diyen ilham kaynağı durumu olmadı.. Ama çalışmalar güzel gerçekten!.. Genişletmek için tıkla ... Belli ki senin gözlere fazla ışık tutmuşlar Az kapa dinlenmeye al :wink: Bir umut belki Ama çalışmaları beğenmen güzel :wink: