Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Markalar Sarayı Logo Çalışması

hardware22

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bir arkadas icinyaptıgım logo yorumlarınızı bekliyorum selametle

markalarsarayi.gif

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
S harfi dengesiz duruyor.Bence dıştaki gri daireyi iptal edin.M ile S harfini daha uygun bir font ile dengeleyin.Bu kısmı amblem olarak kullanın.S harfi için alternatif renk de kullanabilirsiniz.Markalar Sarayı yazısını da daha şık bir font ile büyütüp amblemin alt kısmına yerleştirin.Eminim daha şık duracaktır.Emeğinize sağlık.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Markalar sarayı yazısı çok ufak ve okunmuyor.
Logoyu küçültmeniz gerektiğinde yazı hiç okunmayacaktır.
Logo bu kadar büyük olmamalı.
Logonun etrafında kullandığınız daire ve Effect çok anlamsız ve gereksiz

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz garip olmamış mı:S mesela etrafındaki daire gereksiz s harfiylede oynamalısın biçimsiz duruyo markalar sarayı yazısı da logoya göre biraz küçük kalmış eksik çok gibi bence üstüne düşerseniz güzel bir çalışma yapıcağınıza inanıyorum...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
S harfi dengesiz duruyor.Bence dıştaki gri daireyi iptal edin.M ile S harfini daha uygun bir font ile dengeleyin.Bu kısmı amblem olarak kullanın.S harfi için alternatif renk de kullanabilirsiniz.Markalar Sarayı yazısını da daha şık bir font ile büyütüp amblemin alt kısmına yerleştirin.Eminim daha şık duracaktır.Emeğinize sağlık.

Aynen katılıyorum.Diyecek başka birşey yok zaten :)

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hardware22 kardeş senin elinde font fazla yoq herhelde yada bu fonta ve m harfine takıntı yaptın öceki başlığında da aynı font vardı neyse yinede bu çalışmana yorum yapayım çerçevedeki efekti kaldırıp tek renk olarak dene s harfini düz koymalısın ve s harfinin üst kısma m harfinin ortasından geçiyormuş izlenimi veririsen daha şık durur diye düşünüyorum bir kaç tane daha alternatif çalışma yaparsan daha iyi olur emeğine sağlık paylaşım için tşkk

hardware22

🌱Yeni Üye🌱
azrailin kardes şöyle bir alternatif çalışma yaptım sence iyi olmusmu diğerinden?

markason.gif

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
s harfinde bir sorun üst kıvrım dar olmuş gibi
birde dışardaki daireye bence gradyan vermeyin
görünürlüğü azaltıyor

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu her zaman söylüyorum bir kere daha söyleyeyim bence logo herşeyin üzerine basılabilir olmalı ahşap plastik demir vb. yani logo tasarlarken fotoğraf kullanma
örnek vereyim tasarımı yaptığın firma deri kaplamalı bi ajanda yaptırmak isteyecek eşantiyon olarak gelde bas şimdi bu logoyu derinin üzerine bunları düşünmek lazım
ikinci çalışmada fontu yine beğenmedim turuncuyla gri çerçeve uyum sağlamamış ben sloganı logoda zorunlu kalınmadıkça(müşteri ısrar etmedikçe)kullanma derim
kolay gelsin