Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Market insert

theseyit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tüm eleştirilere açığım
Saygılarımla
1896.jpg

1909.jpg

jumba jookiba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,

ilk bakışta gözümü rahatsız edenler şunlar:

isim konusunda bir anlaşmazlık var sanırım, zira marketin kendi görüntüsündeki isimde "gros" kullanılırken insertte hep "gross" kullanılmış.

ayrıca sayfa başlarındaki "gross" yazısı da market ismine çok bitişik olmuş.

ön sayfadaki resimlerin kenarlarının farklı olması gözü yoruyor ve alışveriş arabasının içindeki çocuk çok mutsuz görünüyor. biraz daha pozitif bir resim kullanabilirsin.

arka sayfada bazı ürün isimleri büyük bazıları küçük.

bu arada "süpriz" olmaz "sürpriz" olur :wink:

umarım düşünceler yardımcı olur.

iyi çalışmalar.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Baştan hataları sayar isem yapıcalacak değişikliklerle
tamamen yeniden yapmanızı gerektirir.
iç sayfa uygun. Ama hatalar çok malesef ;
* market resmi konulmuş, Orda "Mar gros" yazıyor siz üstte "Mar gross" yazmıssınız cok dikkatsiz gördüm sizi.
* Yazılarınızda gölgeleme ( Drop Shadow) ile okunabilirliğini yok etmissiniz onları net okunabilir yapmalısınız.
* Market resmi koyacak iseniz. Üst tarafa tekrardan marketin adını yazmanıza gerek yok
Bence yeniden çalışmanız gerekiyor resimleri daha uygun kapağınıza yaymanızı öneririm. İyi çalışmalar.

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle emeğinize sağlık. ben teknik eleşriride bulunmak istemiyorum arkdaşlarım bütün noktalara değinmişler.

yalnız şunu sölemek isterim sloganlarınız hiç özgün değil bence özgün sloganlar bulmalısınız...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlara katılmakla beraber renkler çok boğucu olmuş ve fontlarda çok yerde yansıma yapmışsn.ayrıca sloganda sanırım şok markette kullanılıyordu "vatandaş vatandaş olalı böyle ucuzluk görmedi"hatırladığım kadaryla ama heralde müşteri isteği için yapıldı.iç sayfada pepsi bardağı gereksiz durmuş zaten arkasında mavi bir zemin kalmış,içim kaşar görseli bantın üzerinde kalmış.