Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ıyı gunler kolay gelsın ısmım muratbır reklam fırmasında tasarımcı ve tabelacı olarak calısıyorum market ınsertı ve dıger tasarım hususunda profesyonel degılım ama yapabılıyorum yozgat sorgunda oturuyorum mail ve tel no :kartvizit_ci_66@hotmail.com 0541 896 16 77 adres ve nodan ulasabılırsınız tsk ederım kolay gelsın ıyıcalısmalar
25/10/1960 Aydın doğumlu 1983 Güzel sanatlar grafik bl. mezunu Meslek tecrübesi 25 yıl Matbaa Etiket ve Ambalaj grafikeri İkamet İstanbul Sultangazi 75.Yıl mah. gsm: ,,,0539,949,56,03 Talep edilen ücret 1500 Tl
merhaba ben aktif olarak market insörtü yapıyorum elimde yılların birikimi arşivim var(market ürün görselleri) eğer dışardan çalışma imkanınız varsa görüşebiliriz. işinizi sorunsuz bir şekilde filme hazırlanmış pdf olarak gönderirim. birkaç çalışmam burda var bakabilirsiniz. iletişim için evinamin33@hotmail.com 5366274098 ulaşabilirsiniz.