kutlay006
🏅Acemi Tasarımcı🏅
ÖZELLİKLE GRAFİK TASARIMINI KULLANAN VE BİR SORUN YAŞAMAYAN ARKADAŞLARDA PC KONFİGÜRASYONU YAPABİLİRLER.
grafik tasarımı için corel ve photoshop programlarını aynı anda kullanıyorum.sorun şu photoshopu açtığımda pc de aşırı şekilde kasma ve kilitlenmeler oluyor.case mate programında kesme yaparken mausu oynattığımda pc donuyor reset atmak zorunda kalıyorum.dolayısıyla yeni bir masa üstü pc için önerilerinizi almak istiyorum bu benim için çok önemli çünkü geri iade ettiğim 3 pc var hiç biri işimi görmedi.toplamak istediğim pc nin özelliklerini aşağıda belirtiyorum
ANAKART:asus M2N-SLI Deluxe (nForce570 SLI, GLAN, SATA, RAID, AM2)
RAM: 2 adet Kingston DDR2 667 2048
EKRAN KARTI : asus 512MB GeForce 9600GT (PCI-E)
Samsung 750 GB 7200RPM 32MB SATA II
İŞLEMCİ : AMD Phenom Quad core X4 9750 (2.4GHZ, 4096K, AM2) BOX
KASA : asus TA861 350W
bu pc bana sorun yaratırmı yani photoshop programını çalıştırdığımda kasmayacak şekilde öneri ve yorumlarınızı bekliyorum önerileriniz doğrultusunda parçalarda değişiklik yapabilirim
grafik tasarımı için corel ve photoshop programlarını aynı anda kullanıyorum.sorun şu photoshopu açtığımda pc de aşırı şekilde kasma ve kilitlenmeler oluyor.case mate programında kesme yaparken mausu oynattığımda pc donuyor reset atmak zorunda kalıyorum.dolayısıyla yeni bir masa üstü pc için önerilerinizi almak istiyorum bu benim için çok önemli çünkü geri iade ettiğim 3 pc var hiç biri işimi görmedi.toplamak istediğim pc nin özelliklerini aşağıda belirtiyorum
ANAKART:asus M2N-SLI Deluxe (nForce570 SLI, GLAN, SATA, RAID, AM2)
RAM: 2 adet Kingston DDR2 667 2048
EKRAN KARTI : asus 512MB GeForce 9600GT (PCI-E)
Samsung 750 GB 7200RPM 32MB SATA II
İŞLEMCİ : AMD Phenom Quad core X4 9750 (2.4GHZ, 4096K, AM2) BOX
KASA : asus TA861 350W
bu pc bana sorun yaratırmı yani photoshop programını çalıştırdığımda kasmayacak şekilde öneri ve yorumlarınızı bekliyorum önerileriniz doğrultusunda parçalarda değişiklik yapabilirim