Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben bu çalışmayı geçen yıl ilk defa yapmıştım bu sene daha farklı tasarım yapıcam ben kendi matbaamızda hem gazete hem matbaa işlerini yani bilgisayarla alakalı ne varsa hepsini yapıoyurm 4 yıldır inşallah beğenirsiniz:smile:
mesaj yazma bolumunun uzerindeki resim iconuna tiklayip resmin url (yani internet adresini yazman gerek). aksi takdirde maille resim gonderir gibi eklenmiyor bilgin olsun. takvimini merakla bekliyoruz...
Çok fazla takvim havası vermiyor gibi. Ayrıca çok sıradan bir tasarım olmamış mı? Değişik şeyler denemelisiniz bence. Bunu word programı ile yapmak bile mümkün. Sizi çok fazla üzmek istemem ama fazla beğenmediğimi söylemeliyim.
yorumunuz için teşekkür ederim bende zaten bu tasarımı koyarken daha fazla bana bilgi vericek nerelerde yanlış yaptığımı bulmak için yapıyorum bunun üzerinde maalesef başka değişiklik yapamam çünkü bu çalışma basıldı bu sene farklı bişy yapıcam