Neler yeni

Matbaa Baskı Fiyat Teklifi

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
İstanbul da yeni açılacak bir reklam firması için baskı işlerinde(kartvizit, broşür, el ilanı, küp blok, branda, folya dijital baskı v.s) uygun fiyat verebilecek matbaa arıyoruz

özelden iletişime geçilmesi rica olunur

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. Baskı fiyat teklifi isteyen ya da bu ilanlara fiyat teklifi veren üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
Merhaba Sayın Yetkili;
Merkez Dağıtım Ofisimiz İstanbul (Sirkeci'de) olup istemiş olduğunuz ürünün fiyat bilgisi için lütfen firmamız ile irtibata geçmenizi rica ediyoruz...

Hizmetlerimizden Bir Kısmı: Grafik Tasarım ve Web Tasarım - E-ticaret Yazılım'ı - Tüm Baskı Hizmetleri - Ambalaj, Dergi, Katalog, Hologram, Dokuma, Sticker ve Karton Etiket - Reklam - Tanıtım - Promosyon Hizmeti vermekteyiz.
Çalışma Saatlerimiz: 7/24
Tel : 0212 526 21 81
İş Gsm : 0546 626 50 55
E-Mail & Msn : basimyayin@hotmail.com

Saygılarımızla.
İyi çalışmalar.

ceyhuncam

🌱Yeni Üye🌱
ankarada iyi fiyatlar verebilirim matbaada grafikerim uygun fiyatlara işlerinizi yaptırabilrim.

z@fer

🌱Yeni Üye🌱
Size baskıda ve maliyetlerde yardımcı olabilirsiz detaylı bilgi için

Tünel Dijital
www.tüneldijital.com
0 264 278 87 29 - 0 535 521 75 26

babazor

🌱Yeni Üye🌱
Yeni matbaa izmir 0232 487 46 99 irtibata geçin fiyatgları öğrenin izmir geneli uygun fiyata yapan tek matbaa ayrıcalığını yakalayın saygılar fırat ulumenderez

artitasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.artitasarim.net
İddia Ediyoruz Daha Ucuzu Yok!!!!

Artı Tasarım Reklam Ajansı
İstanbul / Zeytinburnu
Tel: 0212 679 18 77
Gsm: 0537 0245 80 69

Tüm İşlerinizde Garanti Bankası Bonus Kredi Kartına 6 Taksit İmkanı...

Her türlü Matbaa ve Tasarım işlerinizi profesyonelce, tam zamanında, temiz ve güvenilir bir şekilde, anahtar teslim olarak kapınıza kadar bırakıyoruz.

Fiyatlarımız piyasanın %50 altında olup, en hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim edilmektedir.

Bizden fiyat almadan iş yaptırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Bize ulaşmak ve fiyat listemize bakmak için lütfen selcukinci@hotmail.com.tr adresine mail atınız.