Neler yeni

Matbaa/Foto Stüdyo

Jakoben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Calistigim matbaaya+stüdyoya yapigim logolar arkadaslar.. Yarin teslim edicegm yorumlarınızıda almak istedm..Simdiden tesekkürler
my.php
[/URL][/IMG]

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba, öncelikle sizi temin ederim ki bu logo çalışmalarından ikisinden de herhangi bir anlam çıkaramadım. Bu iki şekille şirketinizin bir bağı var mı? veya ben mi anlayamadım. Tasarım olarak soldaki daha iyi duruyor 1.'nin karmaşasından ziyade, o 1 de sanırım liderliği temsil etmek açısından kullanmış olabilirsiniz. Kağıt yapraklarından 1 figürü meydana gelmiş. Aslında hoş durmasına rağmen 1 rakamı yerine daha farklı bir çağrışım yapabilirsin veya 1 yerine sadece kağıtlar kullanabilirsin. Ayrıca tipo olarakta oldukça eksiklikleri var.Şahsi kanaatimce tekrar bir çalışma yapmalısın. Birdahakine daha iyisini yapacağını biliyorum. İyi çalışmalar...

Jakoben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk logoda iki el bir silüet oluşturuyor..Fotoğrafçılık deyince ilk aklıma gelen oldu bu şekilde tasarladım.. Matbaa Logosunda ise 1 rakamı konusunda evet haklısınız...Çok teşekkür ederim yaptıgınız ve yapacagınız yorumlar için

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. çok karışık duruyo yani anlaşılmıyo ama 2 üzerinde birazdaha çalışabilirsin kolay gelsin