Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaacılardan fiyat teklifi bekliyorum.

musty123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Önceden tasarımı ben yapıodum, baskı için dokunmuyodum bile, ama artık tak etti. kendi tasarımlarımı kendim bastırcam ve bu yüzden matbaalardan fiyat listesi almaya başladım. İzmir'de olursa tercihimdir. Aşagıdaki listelerden basımlarını yaptıklarının birim fiyatını mus-ty@hotmail.com a yollarsanız sevinirim.

Kartvizit,
el ilanı,
katalog,
broşür,
afiş,
sunum dosyası,
kitap, dergi,
gazete,
ürün/fiyat listesi,
davetiye,
karton kutu,
karton çanta,
takvim,
imsakiye,
küp bloknot...
masa üstü broşürleri
roll up ve poster tutucuları
branda
magnet
fotoblok,
t shirt,
bardak,

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu şekilde kesinlikle sağlıklı bir fiyat alamazsınız eğer memnun kalacağınız bir çalışma istiyorsanız işin özelliğine göre fiyat almanız gerekli. 15 tl ye 1000 ad. kartvizit basılır 100 tl ye de, ama 100 e basan sizi kazıklamış olmaz sadece baskıda kullanılan kağıttan boyaya, bıçaktan özel durumlara kadar herşey fiyatları oldukça etkiler. sağlıklı bir çalışma sistemi istiyorsanız iş başına fiyat almalısınız çalışmayı ve baskı özelliklerini vererek

musty123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Doğru diyorsunuz, art-izz öncelikle ilgilenmen adına teşekkür ederim. İzmire Yeni taşındım, ve matbaa bulamadım şu anlık desem yeridir. Öncelikli amacım zaten kendime bir matbaa bulmak, istediğimde yukarıdaki baskıları yapabilsin. Bazıları serigraf makinası istediği için her matbaada olmayabiliyor. Dediğini düşününce çok mantıklı, ama bir de şöyle düşünmek gerek, bu sitede bulunan izmir lokasyonlu matbaalarla bir ön görüşme gibi. Teşekkür ediyorum yinede.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Doğru diyorsunuz, art-izz öncelikle ilgilenmen adına teşekkür ederim. İzmire Yeni taşındım, ve matbaa bulamadım şu anlık desem yeridir. Öncelikli amacım zaten kendime bir matbaa bulmak, istediğimde yukarıdaki baskıları yapabilsin. Bazıları serigraf makinası istediği için her matbaada olmayabiliyor. Dediğini düşününce çok mantıklı, ama bir de şöyle düşünmek gerek, bu sitede bulunan izmir lokasyonlu matbaalarla bir ön görüşme gibi. Teşekkür ediyorum yinede.

haklısınız, ön görüşme yaparak kendinize çözüm ortakları edindikten sonra bu firmalarla iş başına çalışmak çok mantıklı olacaktır. ama bu şekilde verilen fiyatlara çok fazla güvenmeyin derim.

bilaltureli

🌱Yeni Üye🌱
0232 433 68 66
biz kitap dergi ve gazete baskısı yapıyoruz.
bu tarz işler için bizden fiyat alabilirsiniz