Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

matematik kursu için afiş çalışmam

Onur DAL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tokkattaki bir matematik kursu için hazırlamış olduğum afiş çalışması.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.şimdiden teşekkürler.

ilgiafieq7.jpg

:iloveyou:

Son düzenleme:

Onur DAL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ufak bi sorun oldu.daha doğrusu bi hata yaptım.tekrar düzelttim.kusura bakmayın...

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bütün fontları aynı kullanmamanı öneririm. 'özel' yazısı oraya pek oturmamış gibi, fonttan kaynaklanıyor da olabilir. ilgi kpss başlığında kullandığın zemin yazıların fazlalığından dolayı anlaşılır değil. kırmızı resim çok hoş olmamış açık renkler resmi netleştirebilir. emeğine sağlık:)

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz daha kalabalıklaştırsaydın güzel bir matematik sorusu olabilrdi :) yukarıda belirtilen tarihleri dikkat çekici bir renkle yazabilirdin... başarılar.

Onur DAL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumun için teşekkür ederim grafix, sonuçta en iyiye ulaşmak ve en güzeli tasarlamak hepimizin hedefi ancak bazen müşteri katkısını da unutmamak gerek. bundan sonraki çalışmalarımda tavsiyelerini dikkate alacağım.iyi çalışmalar...

ivles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mutlaka müşterin müdahele etmiştir :)

Bana kalırsa biraz daha sakin olabilirdi sanki gözü yoran bir kaç şey var. Sanırım font ve puntolarıyla alakalı . İyi çalışmalar dilerim.

camareman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma ama biraz daha sade olsamıydı acaba?

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Ban comic sans ! =) Çalışmalarınızda comic sans ve benzeri fontlar kullanmayın size tavsiyem. Çalışma fena deil ama çok kalabalık. Bilgilerin okunuşunu rahatsız ediyor. Daha sade bir arkaplan kullanın ve renkleri gözden geçirin. Kolay gelsin