Beğeninize...
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 21 Tem 2010 #1 Beğeninize...
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 21 Tem 2010 #2 Eline sağlık.Turuncu olan yeşile göre daha güzel duruyor. '&' karakterinin boyutu belki biraz daha küçük olsa daha hoş durabilirdi.Kolay gelsin.
Eline sağlık.Turuncu olan yeşile göre daha güzel duruyor. '&' karakterinin boyutu belki biraz daha küçük olsa daha hoş durabilirdi.Kolay gelsin.
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 21 Tem 2010 #3 Güneşş' Alıntı: Eline sağlık.Turuncu olan yeşile göre daha güzel duruyor. '&' karakterinin boyutu belki biraz daha küçük olsa daha hoş durabilirdi.Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Renkler seçenek değil, farklı logolar; biri iletişim biri de alışveriş. Yorumun için teşekkürler...
Güneşş' Alıntı: Eline sağlık.Turuncu olan yeşile göre daha güzel duruyor. '&' karakterinin boyutu belki biraz daha küçük olsa daha hoş durabilirdi.Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Renkler seçenek değil, farklı logolar; biri iletişim biri de alışveriş. Yorumun için teşekkürler...
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 21 Tem 2010 #4 Eğer seçenek olsaymış turuncuyu iletişime ve mavi(lacivert tonlarını da) alışveriş sektörü için tercih ederdim. Ben teşekkürederim.Kolay gelsin.
Eğer seçenek olsaymış turuncuyu iletişime ve mavi(lacivert tonlarını da) alışveriş sektörü için tercih ederdim. Ben teşekkürederim.Kolay gelsin.
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 21 Tem 2010 #5 Güneşş' Alıntı: Eğer seçenek olsaymış turuncuyu iletişime ve mavi(lacivert tonlarını da) alışveriş sektörü için tercih ederdim. Ben teşekkürederim.Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... zaten öyleydi renkler; iletişim kırmızı, alışveriş ise turkuaz dı, ama müşteri değiştirdi renkleri, müşteri işte ne dese haklıdır.
Güneşş' Alıntı: Eğer seçenek olsaymış turuncuyu iletişime ve mavi(lacivert tonlarını da) alışveriş sektörü için tercih ederdim. Ben teşekkürederim.Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... zaten öyleydi renkler; iletişim kırmızı, alışveriş ise turkuaz dı, ama müşteri değiştirdi renkleri, müşteri işte ne dese haklıdır.
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 21 Tem 2010 #6 Anladım Allah sabır versin.Tekrar kolay gelsin.
FlameDance ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 May 2009 Mesajlar 1,090 Tepkime puanı 16 23 Tem 2010 #7 Güzel olmuş eline sağlık.Turuncu hoş duruyor yeşilde fena sayılmaz.
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 23 Tem 2010 #8 FlameDance' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık.Turuncu hoş duruyor yeşilde fena sayılmaz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
FlameDance' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık.Turuncu hoş duruyor yeşilde fena sayılmaz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler