Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

menü çalışmalarım

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
menwu5.jpg

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
İkiside güzel olmuş eline sağlık yanlız iki tavsiyem olacak..
1) ikinci çalışmada cafe ve restorantın arası çok açık duruyor..
2) her iki çalışmadada arka kapaktaki beyaz çerçeveler göz yoruyor...
Bence bunların üzerinde biraz oyna... kolay gelsin:7

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler tavsiyelerini dikkate alcam saol:)

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Birinci çalışmayı beğendim ben. Çok daha iştah açıcı görünüyor. Kayseri Sofrası yazı fondu daha değişik ve ilgi çekici olabilirdi ama...

Elinize sağlık.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Kişisel olarak her iki çalışmada olmuş diyemeyeceğim.
Eleştirisel açıdan bakacak olursak, ilk çalışman fotoğraf ve renk ağırlığı bakımından CAFE-RETAURANT, ikinci çalışma ise SOFRA-KEBAP terimlerine daha yatkın. Ters çalışmışsın yani.
Fotoğraflar havada duruyor, zemine oturtmalısın. İkinci çalışmanda beyaz lens altında sıralanmış yemek fotoğraflarıda beni rahatsız etti.
Biraz daha gayretle iyi şeyler olabilir.

Kolay gelsin.

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Turuncu çalışmadaki alt tarafta kalan yemek dizinini kaldırırısan daha iyi olabilir..

Çalışmaların başarılı tebrikler

sekoya_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güsel olmus saygı duymak lazım.Kolay gelsin.

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışma daha hoş görünüyor bana göre.
İkinci çalışmadaki resimlerin soft oluşu iyi gelmedi bana. Onların öne çıkması mühim çünkü. Mekanı soft yapıp servis tabaklarını öne çıkarmayı denesek nasıl olurdu diye düşündüm.
Elinize sağlık

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
müşteri ikinci çalışmayı beğendi arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler evet 1. çalışmada yemekler 2. çalışmada mekanın şıklığına ağırlık verdim

chaqal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logodaki kaşığı çizerken, kaşığın yuvarlağının opacitysini arttır bence. çünkü çatalı aynen orada kullandığın belli oluyo. dikkatli bakınca kaşığın altından çatalın dişleri gözüküyo :D

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
dha önceki çalışmalarınıda gördüm bunlarada baktım ama pek iyi gelmedi daha iyisini yapabilirsin sende yaparken görmüşsündür detay ve görünüm hataları var misal ben yemekleri kesmeyi hiç sevmem menü üzerinde bi tabak içinde yemek pek güzel gelmiyor bana büyük kullandığın resimleri güzel kullanmışsın sana tavsiyem yemeğe ykın çekim yapılmış resimler koyman o tabak resimleri yerine normal resime verdiğin beyaz lens den etrafını çevirir resimler arasında bağlantı sağlarsan 10 numara bir iş olur bahsettiğim resime bir örnek vereyim; tabaktaki kebap görüntüsümü daha etkili yoksa bumu

aman çok konustum gene ya böyle çok elestiriyorum ama sizin samimiyetinize dayanarak daha güzele yönelmek amacıyla .. zülfiyare dokunduysa affola

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz geç oldu ama benim gözüm logoya takıldı, çok sert bi logo gibi geldi bana.

ama ikinci tasarım daha güzel, renk olarak daha sıcak duruyor

elinize sağlık

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
ben ikisini de begendim açıkca sölemek gerekirse 1 cinin ön kabagı ikincinin arka kabagı ile konbine edersen daha çok hoş olabilecegini düşünüyorum ama böle de güzeeller emegine saglık arkadaşım...