Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

menü çalışmam Hanımın Mutfağı Sulu yemek ve Izgara

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mensonhali.jpg

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Başlığınız bu seferlik tarafımca yeniden düzenlenmiştir.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ön ve arka kapak renginde uyum sorunu var.Ayrıca kullandığınız vektör yetersiz gelmiş.Tamamlayamamış sayfayı.

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Fotoğraflar çok gelişigüzel koyulmuş gibi geldi bana. Ayrıca, pliliç, şinitze, sandiviç, tavuk göğüsü, plav gibi yazım hatalarınız var, lütfen çalışmanıza biraz yakınlaşıpta bakın, neden bu kadar özensiz davrandınız? Bir de fotoğraflardaki tutarsızlıklara şahsen ben çok sinirleniyorum, ordan burdan alındığı çok belli oluyor. Örneğin o portakal suyu fotoğrafı o kadar güzelken yanındaki limonata fotoğrafı neden o kadar kötü, veya o güzelim köfte ekmek fotoğrafının üstündeki tostlar neden ölmüş vaziyette?

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fotoğraflar çok gelişigüzel koyulmuş gibi geldi bana. Ayrıca, pliliç, şinitze, sandiviç, tavuk göğüsü, plav gibi yazım hatalarınız var, lütfen çalışmanıza biraz yakınlaşıpta bakın, neden bu kadar özensiz davrandınız? Bir de fotoğraflardaki tutarsızlıklara şahsen ben çok sinirleniyorum, ordan burdan alındığı çok belli oluyor. Örneğin o portakal suyu fotoğrafı o kadar güzelken yanındaki limonata fotoğrafı neden o kadar kötü, veya o güzelim köfte ekmek fotoğrafının üstündeki tostlar neden ölmüş vaziyette?

sizi bu kadar sinirlendireceğimi bilseydim bu firmaya bi fotoğrafçı tutardım. fotoğraf vermedikleri için ordan burdan tamamlamak zorunda kaldım. ayrıca ölmemiş tost nasıl oluyo onu da hiç bilmiyorum.
yazım hataları sonradan düzeltildi zaten ama teşekkürler yinede. baskıya bu şekilde gitmedi yani.
sizin fikrinizdir saygı duyarım tabi ama özenerek çalıştım özensiz olduğu konusuna katılmıyorum

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fena sayılmaz fakat üstteki sayfalar gibi alttakileride canlı renklerden oluşan arka planlar kullanmanızı tavsiye ederim.
Tebrik ederim...

teşekkür ederim alt kısma koyduğum iki sayfa iç sayfası yeşil ve turuncudan açarak yaptım yani dış koyu iç açık ama farklı renk de denenebilir evet teşekkürler