Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Menü Tasarımı

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınızı mutlaka bekliyorum arkadaşlar...

i5917461_liman-menu-tasarimi-jpg

i5917462_liman-menu-tasarimi1-jpg

i5917463_liman-menu-tasarimi2-jpg

i5917464_liman-menu-tasarimi3-jpg

i5917465_liman-menu-tasarimi4-jpg

i5917466_liman-menu-tasarimi5-jpg

i5917467_liman-menu-tasarimi6-jpg

i5917468_liman-menu-tasarimi7-jpg

i5917469_liman-menu-tasarimi8-jpg

i5917470_liman-menu-tasarimi9-jpg

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize sağlık genel olarak sade ve şık bir çalışma olmuş. Benim dikkatimi çeken ve menülerde genel bir sorun olan "İngilizce-Türkçe terim karmaşası". Menü başlıkları İngilizce, içerik Türkçe, bu hoş olmamış. Bir de çizgi kalınlıkları ve renkleriyle ilgili sorun var gibi geldi bana.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şimdi benmde dikkatimi çekti o sorun ama çalışmanın orjinalinde öyle bir sıkıntı görünmüyor.
İngilizce - Türkçe karmaşasını aşma sorunumuz hala devam ediyor. Ben hepsinin Türkçe olmasını isterken iş veren inadına inadına ingilizce kalsın diyor. Neyse onun istediği olacak neticede :)

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Anlıyorum müşteri istekleri.. O zaman en azından başlıklarda İngilizce-Türkçe yan yana kullanın mesela "Salatalar / Salads" gibi. Çünkü bu haliyle seviye gerçekten düşüyor. Bu yorumumu bizzat iletin müşterinize belki etkili olur ;)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak şık bir tasarım olmuş. Menü listesine fiyat yazılacak mı? Yazılacaksa fiyat yerlerini belirtmeniz gerekir, yazılmayacaksa en üstteki breakfeast menüsünde bulunan yeni TL simgesini kaldırmanız gerekir. Kolay gelsin ...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Menüleriniz güzel ancak ben rengine takıldım. Kullandığınız sarı pek gitmemiş bence, yazıları yazdığınız rengi arkaplan rengi olarak kullanıp yazılarıda beyaz yazmayı denediniz mi? Bence öyle daha şık durur gibi..

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Genel olarak şık bir tasarım olmuş. Menü listesine fiyat yazılacak mı? Yazılacaksa fiyat yerlerini belirtmeniz gerekir, yazılmayacaksa en üstteki breakfeast menüsünde bulunan yeni TL simgesini kaldırmanız gerekir. Kolay gelsin ...

Fiyatlar daha belirlenmedi daha doğrusu bana ulaşmadı fiyatlar o yüzden açık aralık duruyor. Yeni TL simgeside o kısma fiyatların geleceğini göstermek için koydum.

Menüleriniz güzel ancak ben rengine takıldım. Kullandığınız sarı pek gitmemiş bence, yazıları yazdığınız rengi arkaplan rengi olarak kullanıp yazılarıda beyaz yazmayı denediniz mi? Bence öyle daha şık durur gibi..

En kısa sürede söylediğiniz rengi deneyip koyacağım buraya.

bosnia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
azizim bence çok güzel, örnekler arasına dahil ediyorum. ben her zaman sadelikten yanayım.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumunuz için teşekkürler...

By-DeSiGnEr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ve güzel bi çalışma ollmuş yalnız bu renge mat selefonlu bir baskı olursa güzel ve ağır olur diye düşünüyorum iyi çalışmalar..

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aynen öyle oldu zaten :) Teşekkürler yorumunuz için :)