Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mercan Apart Hotel Logo Çalışmaları

Mehmet Mengu

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
Öncelikle belirtmek isterim ki, her hangi bir tasarım eğitimi almadım. Yani bu işi profesyonel olarak yapmıyorum. Bir nevi hobi olarak yapıyorum, zaman bulabilirsem eğitim almayı düşünüyorum.
Aşağıda da kendi imkanlarımla yapmış olduğum iki logo örneğini sizinle paylaşmak istedim, kendimi geliştirebilmek için, her hangi bir eksiğim varsa görmek istiyorum.

Adından da anlaşılacağı gibi, bu logoyu, bir turizm şirketine bağlı olan bir apart hotel'e yaptım. 5 katlı olan bir binada bulunan bu otel daha çok yabancı misafirler için kullanılmakta..

Teşekkürler,

mercanaparthotel2copy.jpg

mercanaparthotelcopy.jpg

Benzer konular

bloss-ich

🌱Yeni Üye🌱
Başklarının yorumunu bilmeme ama bence profesyonel bir çalışma dan farksız çok güzel bir paylaşım ve kesinlikle gereksiz bir palyşaım değil ben bu konuda bütün üyelerimizi tebrik ediyorum bunu hangi programlar yaptınız sölerseniz sevinirim bende yeniyim ...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logoların önemli bir özelliği de bakan vermiş olduğu fikirdir.Ben bu logoya bakınca daha ziyade inşaat sektörünü algılıyorum.Evet emek harcanmış bir çalışma fakat amaca uygun değil bence.Bu sektöre ait logoları detaylıca incelerseniz demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Kolaylıklar diliyorum.

Mehmet Mengu

🌱Yeni Üye🌱
İlk mesajımda belirtmiştim, profesyonel değilim. Daha yeni başlıyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum.
O ev herine apartmanlar çizmeyi denedim ama beceremedim, bir türlü istediğim etkiyi veremedi.
Ancak yorumlarınız üzerine değiştireceğim tekrar, daha güzel bir şey yapmayı deniyorum.
Teşekkürler yorumlarınız için.

yorum yapacak kimse yokmu, o kadar mı kötü olmuş? :)

taylan_

🌱Yeni Üye🌱
hoş olmuş sıcak diğer arkadaşa katılmıyorum bence bakınca kendi evine bakmış gibi oluyor insan :) emeğine sağlık profesyonel bir çalışma gerçekten.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
görünüş olarak güzel olmuş fakat bencede anaca uygun değil daha çok tatil ve rahatlık vurgusu ön planda olmalı

Mehmet Mengu

🌱Yeni Üye🌱
yanlış anlaşıldı sanırım, bu bildiğimiz bir otel değil. dairelerin günlük kiralandığı bir binadan bahsediyoruz. insanlar sadece tatil yapmaya gelmiyorlar, aylık olarak kiralayıp bir işini yapan da oluyor, yıllık kiralayıp bir evde oturuyormuş hissi duyan da oluyor..
yani palmiye ağaçlarına, güneşe, küçük adalara gerek yok .)
teşekkürler.