Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merhaba.Grafikerlik Hakkında :)

HoLyBlop

🌱Yeni Üye🌱
İlk önce 7. sınıfa gidiyorum 1997 doğumluyum sizden özür dilerim yaşım tutmuyor üye olmak için ama dayanamadım :sweating:

Grafiker Olmak İstiyorum Eğlenerek Yapıyorum Diyebilirim.Photoscape,Photofiltre Ve Photoshop Kullanıcısıyım Tabi photoshop hariç öbürküler basit programlar :)

İlk Sorum;
Bana Hangi Programı Önerirsiniz Kullandıklarım Dışında?

2. Sorum;
İstanbul Avrupa Yakasında Oturuyorum.Yakında Grafik Ve Tasarım Meslek Liseleri Varmı Acaba?

3. Sorum;
Grafiker Olmak İstiyorum Para İçin Yaptığımı Sanmayın Ama İnsanlık Hali Acaba En Düşük Maaşlar Ne Kadardır?

4. Sorum;
Meslek Lisesinin Puanları Ne Kdr Acaba(Grafikerlik)?

Acaba Aranızda İstanbulda Bi Meslek Lisesinde(Grafik)Öğretmen Varmı :)

Benzer konular

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk önce 7. sınıfa gidiyorum 1997 doğumluyum sizden özür dilerim yaşım tutmuyor üye olmak için ama dayanamadım :sweating:

Grafiker Olmak İstiyorum Eğlenerek Yapıyorum Diyebilirim.Photoscape,Photofiltre Ve Photoshop Kullanıcısıyım Tabi photoshop hariç öbürküler basit programlar :)

İlk Sorum;
Bana Hangi Programı Önerirsiniz Kullandıklarım Dışında?

2. Sorum;
İstanbul Avrupa Yakasında Oturuyorum.Yakında Grafik Ve Tasarım Meslek Liseleri Varmı Acaba?

3. Sorum;
Grafiker Olmak İstiyorum Para İçin Yaptığımı Sanmayın Ama İnsanlık Hali Acaba En Düşük Maaşlar Ne Kadardır?

4. Sorum;
Meslek Lisesinin Puanları Ne Kdr Acaba(Grafikerlik)?

Acaba Aranızda İstanbulda Bi Meslek Lisesinde(Grafik)Öğretmen Varmı :)

Merhaba HoLyBlop hoşgeldin :)
Çok masumane bir şey yaptığın için bence kızmazlar sana ;) ama grafik tasarım bölümleri yetenek sınavıyla alıyor. çok saçma bir uygulama olsa da karakalemle sınav yapıyorlar.
bunun içinde eğitim veren kurslar var birkaç ayda karakalem dersi öğretiyorlar.

1. sorun;
Şimdilik senin öğrendiğin programlar sana sadece tecrübe katar derslerinde kolaylık sağlar. çünkü okulda zaten işine yarayacak programları öğretirler. şimdilik sadece karakaleme ve yetenek sınavlarını geçmeye odaklan..

2. sorun;
Senle yaşıt kardeşim var o da grafik tasarım okumak istiyor. biz de araştırıyoruz bildiğim kadarıyla "bakırköy kız meslek lisesinde ve zeytinburnu imkb kız teknik ve meslek lisesinde " grafik tasarım bölümü olması lazım.

3. sorun;
bu çok karışık bir mevzu :) ne gözünü çok yükseklere dik ne de hayal kırıklığı yaşa istemem. her meslek gibi bununda çok sıkıntıları var. ama sen aldığın ücretin senin yaptığın işin kalitesine bağlı olduğunu düşünerek kendine yön vermeli ve hedef belirlemelisin..

4. sorun;
puanla değil yetenek sınavıyla alıyorlar. ama puanını da yinede yüksek tutmalısın çünkü örneğin yetenek sınavında senle aynı puanı alan bikaç kişi daha var diyelim nasıl seçim yaparlar? okul puanı en yüksek olanı seçerler. o yüzden o da atlayamayacağın bir ayrıntı..

başarılar dilerim umarım hedefine ulaşırsın ;)

HoLyBlop

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür Ederim Yanıtladığınız Sorular İçin :)

Kız Lisesi Bunlar Hep Yaw :D Ama Olsun Sonuçta Okul Okuldur :D

Bu arada Kardeşiniz Çok Şanslı Olmalı Grafiker Ve Çok Akıllı Bi Ablası Var :)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür Ederim Yanıtladığınız Sorular İçin :)

Kız Lisesi Bunlar Hep Yaw :D Ama Olsun Sonuçta Okul Okuldur :D

Bu arada Kardeşiniz Çok Şanslı Olmalı Grafiker Ve Çok Akıllı Bi Ablası Var :)

Rica ederim :) İltifatın için de çok teşekkür ederim :)
artık kız liseleri de karma oldu zaten sorun yaşamazsın umarım :) takıldığın yerlerde yardımcı olmaya çalışırım :)

HoLyBlop

🌱Yeni Üye🌱
Birşey Değil :)

Bilgi İçin Saolun :)..Takıldığım Yerlerde Sorarım Teşekkür Ler :)

Hatta Kardeşiniz İle Tanışmakta İsterim..Benim arkadaş çevremde malesef grafikerlik ve diğer web işlerinden anlayan yok genellikler msn ve facebookta takılırlar kardeşiniz ile iyi arkadaş olabileceğimizi Düşünüyorum :)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Birşey Değil :)

Bilgi İçin Saolun :)..Takıldığım Yerlerde Sorarım Teşekkür Ler :)

Hatta Kardeşiniz İle Tanışmakta İsterim..Benim arkadaş çevremde malesef grafikerlik ve diğer web işlerinden anlayan yok genellikler msn ve facebookta takılırlar kardeşiniz ile iyi arkadaş olabileceğimizi Düşünüyorum :)

Ben ilgilendirim senine kardeşim pek bilmez :rofl:
özel mesaj atarsan adresimi veririm yardımcı olurum sana :)

Uğur YAPICI

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba. Bende konuyu açan arkadaş gibi sorularım olacak.

Ben Lise 2 öğrencisiyim yani lise 2 ye yeni geçtim ve grafik tasarım bölümünü seçmeyi umuyorum.
Grafik hocası sorular sorabilirmiş o yüzden bazı bilgilere ihtiyacım var :)

1. sorum.

En iyi grafik tasarım programları nelerdir?

2. sorum

Grafik tasarımcı hangi işlerde çalısabilir

3. sorum

Grafik Tasarım NEDİR?

Daha bir çok soru var tabi ki ama bana temel bilgiler lazım grafik tasarım ile ilgili..

Bana msn verebilirseniz yardımcı olabileceğiniz çok şey var bu konuda.
Şimdiden teşekkürler.