Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

***merhaba yeni başlayacak birine tavsiyeleriniz bekliyorum***

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese merhaba başlıktada dediğim gibi bu işe merak saldım ve iyi işler yapacağıma inandığım için başlamaya karar verdim . Duvar sticker üzerine çalışmak istiyorum. Netten az çok araştırdım ama iyi bilen birinin bana en pratik yoldan nasıl yapacağıma yardım ederse çok sevinirim. Sorularım şunlar ?

- İlköncelikle hangi makina tercih etmeliyim 1500 -2500 tl arası ( araştırdğıma göre roland iyi, ve çin malına dikkat etmek lazım ) o paraya 120 lik bi plotter bulabilirmiyim

- Sonra program olarak corel draw ( en aşşağı 11 sürümü olmak üzere ) bu programla plotterdan folyo kesebilirmiyim ve net olarak bana hangi programı önerirsiniz zaten bu işe şubat ayında başlıcam o zamana kadarda programı çözerim.

- birde bunların folyolarının fiyatları nasıl izmirde yaşıyorum kolay bulabilirmiyim ?

yardımcı olanlara teşşekürler sorularıma sabredenlerede ::smile:

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yokmu kimse yardımıc olcak

sematikfc

🌱Yeni Üye🌱
merhaba kardeş öncelikler hayırlı olsun sana söyle yardımcı olabilirim bende mimaki 60lık ve 120 lık iki adet maikna var bu makinelerr tavsiyemdir..

60lık : 1,350
120 lık : 3,800

tel : 0536 881 60 50
0507 229 80 91

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekürler roland tercih edicem

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel draw x4 yükledim ve istediğim şablonları az çok yapabiliyorum 1 ay sonrada cihaz alıcam roland 120 lik bi makine arıyorum izmir içi elden daha iyi olur nakit ödücem tekliflerinizi bekliyorum *******

Moderatör tarafında düzenlendi: