Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merhaba

*chAtLak_qirL*

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.forumin.net
istanbul üsküdar'dan aranıza katılıyorum qrafik tasarım lise mezunuym

oldu mu?

Son düzenleme:

Benzer konular

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
aramıza hoşgeldiniz.
lütfen forum kurallarını okuyun.
iyi forumlar

Son düzenleme:

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aleyküm selam şecere vermenize gerek yoktu bencede umarım iyi vakit geçirirsiniz formuda.....haa tabi "handemir"in dediği gibi doğru yerdeyseniz...

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim eksik kaldı :D hoş geldiniz

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
hoşgeldinizde lütfen forumu kullanmaya baslamadan önce 2 dakika ayırıp kuralları okurmusunuz renkli yazı yazmak yasak bazı kurallarımız var ve bunlara herkes uymak zorunda kolay gelsin...

düzelt butonuna basıp mesajınızı daha uygun ifadeler kullanarak yazarmısınz lütfen...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
mesleki açıdan hoşgeldiniz..
ama arkadaşlarımın dediği gibi forum kurallarını okur musunuz lütfen..

saygılarımla

*chAtLak_qirL*

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.forumin.net
düzelttim ;) özür dileriMdE....

bişi dicem yanlıs anlamayın madem renkli yazı yazmak yasak neden renkleri koydunz acaba?

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
+ olarakta bu şekilde chat kanalında kullanılan ifadelerden uzak durup, şu an bulunduğunuz sitenin yapısına uygun davranınız. Ayrıca mesajınızda Türkçe yazım kurallarına da riayet ediniz...

burhanhora

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İyi bir biyografi, tebrikler...

*chAtLak_qirL*

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.forumin.net
+ olarakta bu şekilde chat kanalında kullanılan ifadelerden uzak durup, şu an bulunduğunuz sitenin yapısına uygun davranınız. Ayrıca mesajınızda Türkçe yazım kurallarına da riayet ediniz...

iyide arkadaşım ben chat yapan biri değilim türkçe'yi bu yüzden katletmiyorum ;) kusura bakmayın rahatsızlık verdim bol paylaşımlar ve eğlenceler dilerim bütün paylaşımcı arkadaşlarada teşekkür ederim...

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Kimseye rahatsızlık verdiğin filan yok İpek (ipeq değil*) kardeşim yaşındasın. Türkçemizi düzgün kullanmak sitede en çok dikkat ettiğimiz şey bunu korumalıyız. foruma hoşgeldiniz. sizin için yararlı olacaktır. forum kurallarını da okursan iyi olur uyarılmamış olursun. Bizde sana bol paylaşımlar dileriz.

*chAtLak_qirL*

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.forumin.net
bir kişi uyarabilirdi demek istiyorum bende gerçekten çok faydalı yararlı paylaşımlar var hepinize canı gönülden teşekkür ederim ama bi dövmediniz kaldı yani neyse uzatmıyalım ben konuya teşekkürümü yazarım dahada bişey yazmam belliki rahatsızlık verdimki üzerime geliyorsunuz benim hatam kuralları okumam kabul ediyorum ama çok sert bir çıkış sezdim kusura bakmayın arkadaşlar...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
bu forumda kimsenin kimseyi azarlamak gibi bir lüksü olamaz..
sadece dikkatli olman önerildi o kadar..
iyi forumlar..

saygılarımla

Son düzenleme:

*chAtLak_qirL*

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.forumin.net
teşekkür ederim arkadaşım fakat bana değil size iyi forumlar bir üye kaybetmekle hiçbişey kaybetmetsiniz ama bir üyeye bir çok şey katabilirsiniz... tabi bu şekilde değil bende modluk yaptım forumların içinde olan birisiyim özel mesajlada uyarılabilirdiniz... ama ben kimim ki kime ne öğretiyim bol paylaşımlar... siteniz en iyi yerlere gelir umarim...

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim arkadaşım fakat bana değil size iyi forumlar bir üye kaybetmekle hiçbişey kaybetmetsiniz ama bir üyeye bir çok şey katabilirsiniz... tabi bu şekilde değil bende modluk yaptım forumların içinde olan birisiyim özel mesajlada uyarılabilirdiniz... ama ben kimim ki kime ne öğretiyim bol paylaşımlar... siteniz en iyi yerlere gelir umarim...

Hoşgeldin
Ne bu sinir :)
Nereye?