Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

merhabalar

samuray55

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben grafikerlik kursuna başladım Photoshop ve Corel e Ne tür işlerde nerelerde çalışabilirim ya da hangi işlerde çalışsam (matbaa, reklam vs) Kafam karışıkk yardum edersenuz sevunurumm...

corel ve photoshop kursuna gidiyorum ne tur bi iste calismami tavsiye edersinz ya da is imkani mumkunn muu Bilgisi olan arkadaslar yardim lutfen

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen Burayı Tıkla ve OKU.

Sorununa yardımcı olma kısmına gelirsekte, tek bir soru sormak gerekli önce bunu cevaplamalısın, sonra burda ki bir çok arkadaş sana yardımcı olacaktır.

Neden GRAFİK TASARIM ???

samuray55

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle bu isi yapmak istiyorumm Ve kesinlkle tasarim gucume inaniyorumm daha yeniyim ama kendime inanıyorumm... Sonraa bi kere yola ciktimmm gerisini ya getririrm ya getiririmm...

suledrk

🌱Yeni Üye🌱
merhabalarr :) meslek lisesi grafik ve fotografçılık lise son öğrencisiyim tercihlere fazla bi süre kalmadı yanlış bilgilerle karar vermek istemiyorum o yüzden buraya başvurdum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler. Hangi bölümleri seçersem okuldan ek puanım gelir ve bu bölümlerin hepsinin 4 yıllıklarında yetenek sınavına girmek şart mı ?