Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mermerci icin Logo tasarimi

Rafiq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar bir mermerci icin bir logo tasarladim nasil olmus :smile:
musteri begendi ama siz yinede yorumlayin lutfen :smile:

Not yazilar azericedir fontda degil yani sorun :angel:

2031.jpg

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
logo pek olmamış sanki tamamlanmamış gibi geldi sağ aşağıda kıvrınmış gibi hiç hoş olmamış biraz daha çalışmalısın... tüm fontlari değiştir mermer yazısı daha okunaklı olmalı altta olabilir kolay gelsin

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
logo pek olmamış sanki tamamlanmamış gibi geldi sağ aşağıda kıvrınmış gibi hiç hoş olmamış biraz daha çalışmalısın... tüm fontlari değiştir mermer yazısı daha okunaklı olmalı altta olabilir kolay gelsin

katılıyorum baştan ele al.
Azericede hangi karakterler farklı Türkçeye göre??? Şuan gördüğün e harfi ters olacağı. Her fontu kullanabilirsin sanırım sorun olmaz.

Rafiq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elestirilerinizi dikkate alarak yeni bir kac logo uzerinde calisiyorum devami gelecek....

2375.jpg

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadasım ilk önce ilk çalışmana gelince ; zeminin sağ alt tarafındaki eğimleri hatalı yapmışsın ve kırılmıs resmen onu değistir bence...diger çalışmalarına gelince o tür renkler bence mermer üreten bir işyerine uygun değil biraz daha yakın renkler dene derim..

Rafiq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar bu logo nasil olmus sizce ?
image-3644_4CE7D95F.jpg

Son düzenleme:

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
yine olmadı çünkü içerinde çok fazla boşluk var "e" ters harfi zorunda mı anlamıyorum? bir de parlak hiç gerek yok biraz daha sade çalışmalısın hiç pes etmeden daha güzel ortaya çıkar umarım yukarıda verdiğin linki logo örnekleri var orada incele derim kolay gelsin

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zemine biraz daha işle ilgili dokular kazandırsan belki daha dikkat çekecektir denemek istedim başarılar emeğinize sağlık