Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

merse sevi kapak güzeli

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Yazım hataları,uygun olmayan font tercihleri,birebir kopyalanmış başlıklar...
Merve Sevi'yi alıp geri kalanı hakkında epeyce kafa yormanızda fayda var.Tabi kendinizi bu konuda da mecbur hissetmemelisiniz.
Kolay gelsin.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
William28 İlk çalışman olduğunu söylemissin gönül ister ki yumuşak geçişlerle yardımcı olalım ancak " justim tumlike ? " Arap versiyonu mu ?
Kötü tasarım yapılabilir , Renk uyumsuzlukları olabilir , Font secimleri hatalı olabilir ama lütfen ciddi olalım şaka gibi bir çalışma olmuş. En azından dergi al eline biraz incele ve fikir sahibi olmanı tavsiye ediyorum.Daha ciddi bir çalışma gördüğümüzde emin ol elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Ne siz boşa emek harcayın nede bizler vaktimizi boşa harcamıyalım.Kolay gelsin.

william28

🌱Yeni Üye🌱
tamam saolun hemen kaldırım daha iyisi yapmaya calısım:d

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dalga mı geçiyorsun ya böle bişi olmaz afişmi kapakmı veya kolaj mı yoksa başka bişimi

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
boş yere emek harcamışsın... hiç inceleme yapmadan böyle bir iş yapmak sadece zaman kaybıdır...
Mr.MERCANO arkadaşımın yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum...

[...]

onderkattu

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle uğraslarınıza saygı duyduğumu belirtmek isterim.

Ancak tasarım yönünden bir düzen olmadığını kapak konusu olacak herşeyin değisik font ve renklerle hatta effektlerle bezenerek karmaşaya yol açtığını. Üstelik kullanılan resimin dekupaj hatalarına sahip olduğunu daha düzenli ve temiz iş için tasarım dergilerini incelemenizi siddetle tavsiye ederim.

Saygılar