Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğretmen okulları " Köy Enstitüleri" nin temel amacı Türkiye de aydınlanmanın sağlanması olarak tanımlanabilir kısaca. Yıldız karanlıkta yol gösterici olduğu için seçtim. aydınlanan öğretmenlerin anadoluya serbilmesi ni anlatmak için sadece yıldızlara perspektiv verdim. eleştiriniz için teşekkürler. Saygılarımla
Düşünceleriniz harika. Ancak Türkiye'deki 'karanlık' vurgusu yok burada. Dolayısı ile aydınlatan bir yıldızlar kümesi anlamı da çıkaramıyorum. Sadece dediğiniz gibi
bağdaşıyor. Ancak benim demek istediğim şey, perspektifi sadece yıldızlara vermenizden dolayı, türkiye üzerinde karşıtlık oluşmuş. El doğru düzlemde, türkiye de öyle. Türkiyenin duruşunda oynama yaparsanız bu logo çalışmanız çok daha başarılı olacak.
Tabi ki bu benim düşüncem. Logonuzu da çok beğendim ayrıca. Başarılarınızın devamını dilerim.