Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merterdeki Firmamıza Desinatör arıyoruz

begristain

🌱Yeni Üye🌱
Merter'de bulunan desen tasarım firmamıza desen tasarımında tecürebeli bayan eleman arıyoruz. İlgilenen arkadaşların onur@jalussa.com adresine özgeçmişlerini göndermelerini rica ederiz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

grafi_2010

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
reklam ajansı ve matbada 3 yıl çalıştım..ofset grafikeriyim. kurumsal kimlik çalışmalrı karton
sticker etiket çalışmalrı işlerin montajı ile ilgili yardım isteyebilirim.. ilgilenirseniz
dilek-karaer@hotmail.com ulaşınn
kurumsal kimlik çalışması-sticker karton etiket-broşür-el ilanı -afiş-fatura-irsaliye-davetiye
dizgi tasarım vs.pc bilgisayar mc de kullanırım.yenibosna--ist

begristain

🌱Yeni Üye🌱
Emprime Desinatörü

İstanbul - Merterde bulunan Desen Büromuza, Renk Ayrımı yapabilecek,Gelen numuneleri çizebilecek,konusunda deneyimli Emprime Desinatörü arıyoruz. İlgilene arkadaşların onur@jalussa.com adresine özgeçmişlerini göndermeleri ya da 212 637 09 07-08 nolu telefondan randevu almaları rica olunur