Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metal grubu logo ve albüm kapak resmi tasarımı

TcanK

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaslar yakın süreçte grup olusumu içersine giricegiz. Tür melodic death metal olucak yane melodilerimiz kadar tasarımımız da önemli . Grup ismi henüz belli değil fakat örnek olarak bir kaç logo gösterebilirim . Sizden de referans olarak bir kaç örnek istiyecegim.

Albümün teması hakkında düsüncelerim var , kapak resminin nasıl olucagını sizin yorumunuzla karar veririz.

Benzer konular

cdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kapak hakkında bir tavsiye. karanlık eski bir oda. yerlerde kırık x ve v kasa gitarlar bateriler. üzerlerinde örümcek ağları. ve bir yerden kapı hafif aralık dışardan yansıyan o güçlü ışık içeriye Grup isminizi yansıtıyor. eski metal müziğe, güçlüce yenilik getiriyor grubunuz. :) kendi grubum için yapacaktım ama grubu bozmak durumunda kaldım sana da bi tavsiye olsun.. iyi çalışmalar, iyi müzikler :)

TcanK

🌱Yeni Üye🌱
kapak hakkında bir tavsiye. karanlık eski bir oda. yerlerde kırık x ve v kasa gitarlar bateriler. üzerlerinde örümcek ağları. ve bir yerden kapı hafif aralık dışardan yansıyan o güçlü ışık içeriye Grup isminizi yansıtıyor. eski metal müziğe, güçlüce yenilik getiriyor grubunuz. :) kendi grubum için yapacaktım ama grubu bozmak durumunda kaldım sana da bi tavsiye olsun.. iyi çalışmalar, iyi müzikler :)

tesekkür ederim dostum , müzik hayatına devam etmeni temenni ederim . Bizim tema biras böyle piskolojik olcak yane cıkıs sarkısı mesela bisilerden kaçmaya calısmayı anlatıyor . Aklımda ona göre fikirler var ama dediklerin benim için önemli dostum .