Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metro Turizm Acentesi İçin Hazırladığım Magnet. (Nasıl Olmuş?)

elaciz

🌱Yeni Üye🌱
Metro Turizm Acentesi İçin Hazırladığım Magnet. (Nasıl Olmuş?)
Yorumlarınızı Bekliyorum.

ornek.png

Son düzenleme:

Benzer konular

madchoice

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanki biraz fazla beyaz gibi.... Belki beyaz dışında renkler de kullansaydın daha iyi olabilirdi...

elaciz

🌱Yeni Üye🌱
Bu kadar hızlı cevap anca bu kadar beyaz tasarıma olur :D

Saygılar.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok düz çizgiler ve keskin hatlar var. Neticede ulaşımı anlatıyorsunuz, hareket katmalısınız, konforu ve güveni ifade edebilmelisiniz. Alttaki logolar çok iç içe girmiş, özellikle o bölgeyi rahatlatmalı ve adres bölgesinde daha şık bir tipografi uygulamalısınız. Ayrıca otobüs sanki belediye otobüsü gibi duruyor.
Kolay gelsin.

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
otobüsün açısı gözüme pek hoş gelmedi..daha düzgün bir açıdan çekilmiş foto kullansan ve birazcık hareket olsa sanki fena olmaz gibi.. rengi ile ilgili de şunu söylemek istiyorum ki mor yerine açık mavi kullansan nasıl olur?
ama yine de emeğinize sağlık..

Ayrıca bunun ölçüleri nedir acaba ?

elaciz

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ölçüler : 105x211

Otobüs resmi bulabildiğim en güzgün vektörel çalışma.
Haricinde otobüs çizmek için çok fazla vaktim yok. Baskı kalitesi iyi olması için vektörel ve çok fazla görülmemiş otobüs resmi olsun diye düşünmüştüm. Genelde herkes aynı standart ve bilinen otobüs resimlerini koyuyor.

Güveni ve hareketi anımsatmsı açısından el resmi koydum.

Ayrıca Hareket için uçak ve otobüs ikilemesi olabilir diye düşünmüştüm.
Uçak için bulut, Otobüs için yol eklesemmi?

Konfor hiç aklıma gelmedi. Ancak Şehir bilgileri konforun yerini doldurabilir mi?

Düz çizgi ve keskin hatlar ile ilgili düzeltmem için önerebileceğiniz görseller var mı?

Arkaplan rengi aslında tam mor değil. Lacivert. Metro' nun kendi rengi diye onu kullandım. Lacivert - Beyaz ve Turuncu Uyumlu olmamış mı?

Havayolları için hem çok fazla bir alan ayıramıyorum. Hem de 2. hatta 3. planda. Olmasa da olur. Ancak varlığından zarar gelmez gibi geldi. Logoları da fazla küçültmemek lazım. Yok derseniz kaldırabiliriz de.

Saygılarımla