Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle şunu sölim ortaya koymak istediğin ürünü biraz kapatmışsın beyaz halkalarla beyaz halkaları biraz daha az ve arka planda kulanırsan sanırım daha başarılı sonuçlar çıkarırsın.Yinede emek verilmiş belli ellerine sağlık.Başarı için eleştiri şart. .)
fon olarak ena değil aslında ama capris logo üzerinde çalışmanı tavsiye ederim..aynı logo tarzında 3 firma aklıma geldi bile..benzer firmalar benzer logolar benzer sektör..yaratıcılıktan çok benzerlikleriyle dikkat çekiyor..kolay gelsin..
Beyaz halkalar bence çok hoş olmuş. Meyve suyu insana enerji verir. Bunu da bu şekilde vurgulamayı düşündünüz sanırım. Bence güzel olmuş. Ambalajdan pek anlamam ama ben bir eksik göremedim. Şahsen rafta olsa alıp keyifle içerdim Saygılar...
Tüketici olarak ilk baktığımız firma ismi ve son kullanma tarihi olkduğundan logo üzerinde fazla durmaman garip) ama genel olarak tek göze batanın logo olduğunu illaki belirtmek isterim
Tüketici olarak ilk baktığımız firma ismi ve son kullanma tarihi olkduğundan logo üzerinde fazla durmaman garip) ama genel olarak tek göze batanın logo olduğunu illaki belirtmek isterim