Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel çalışmalar tebrik ederim ancak elma suyu için kullandığınız font hoş durmamış tabi benim fikrim bu birkaç font denemesi daha yapabilirsiniz. Elinize sağlık
arkadaşım çalışmalar gayet güzel olmuş ama.birinci çalışmada arkadaşların dediği gibi elma suyu fontunda sıkıntımvar birde afına sıgınıyorum zemin rengini çok fazla iç acıcı bulmadı degiştirmeni tavsiye ederim..emegine saglık arkadaşımmm.
Genel olarak başarılı bir çalışma, ellerine sağlık. Yalnız Çilek yazısı ve yeşil %100'lük kısmındaki kabarma efektleri artık çok basit kalıyor. Daha modern birşeyler uygulamanı tavsiye ederim...
bence "elma suyu" yerine sadece "elma" kullanılsaydı daha doğru olurdu diyorum yani çünkü meyve suyu elmanın kendisinin o kutuda olma ihtimali olmadığına göre herkes suyu olduğunu anlayabilir.
bence "elma suyu" yerine sadece "elma" kullanılsaydı daha doğru olurdu diyorum yani çünkü meyve suyu elmanın kendisinin o kutuda olma ihtimali olmadığına göre herkes suyu olduğunu anlayabilir.
Çilekli olanı pek beğenmedim açıkçası. Ama diğeri hoş olmuş tabi '' Elme suyu '' fontu dışında. Gerekli açıklamalar yapılmış zaten. Ama düzenledikten sonr nasıl olmuş onuda merak ettim.
Çilekli olanı pek beğenmedim açıkçası. Ama diğeri hoş olmuş tabi '' Elme suyu '' fontu dışında. Gerekli açıklamalar yapılmış zaten. Ama düzenledikten sonr nasıl olmuş onuda merak ettim.