Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mezuniyet afişleri

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
71366418ev7.jpg

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Son düzenleme:

Benzer konular

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
İKİSİDE GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA KARAR VEREMEDİM İKİSİDE ORJİNAL OLMUŞŞŞ BENCE.şÖLE YAPSAN BİRİNCİ AFİŞTEKİ SAĞ ALT TARAFTAKİ KEPİ İKİNCİ AFİŞTE OLSA İKİSİNİ BİRLEŞTİRSEN DAHA DA SÜPER OLACAK SANKİİİ:dEMEGİNE SAGLIKKK ARKADAŞIM...

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence profosyonellik bu olsa gerek...

Başarılılarınızın devamını dilerim....

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
İKİSİDE GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA KARAR VEREMEDİM İKİSİDE ORJİNAL OLMUŞŞŞ BENCE.şÖLE YAPSAN BİRİNCİ AFİŞTEKİ SAĞ ALT TARAFTAKİ KEPİ İKİNCİ AFİŞTE OLSA İKİSİNİ BİRLEŞTİRSEN DAHA DA SÜPER OLACAK SANKİİİ:dEMEGİNE SAGLIKKK ARKADAŞIM...

15-) Forum içerisinde herkesin görebileceği mesajların (metin) tümünün kalın (bold), renkli ve büyük punto ile yazılması yasaktır...

Lütfen forum kurallarına dikkat edelim.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için teşekkür ederim ama daha fazla yorum bekliyordum. sanırım çok beğenilmemiş.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
11 saate kadar bekle begenilmemekle alakası yok gerçekten profosyonelce afişin ama dediğim gibi afişlerin ikisini birleştirsen süper olacakk arkadaşıım...

toksager

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuşlar ..eline sağlık...

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence ilk baştaki resimde kep'e beyazlık vermişsin o hem hataları gösteriyor hemde hoş göstermemiş 2. cisi biraz sade olmuş ama hoş bence 2. olabilir ama 2. si üzerinde birazdaha çalışmalısın ben 1. sini beğenmedim

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten çok hoş olmuş emeğine sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Yahu dünden beri bu çalışmayı yorumluyayım diyorum ya elektrikler gidiyor ya işim çıkıyor :) Bu seferde deniyorum...Elektrikler gitmezse yazacam :p

Foto Burç Logosunu çok beğendim ve çalışmaya kattığı hava büyük önem arz ediyor ,kanımca...Logo olmasaydı(ya da böyle olmasaydı) bukadar beğenirmiydim bilmiyorum.(Bakınız Logonun önemi......)

1. Çalışma;

-Mezuniyet yıllıkları ve 2008-2009 fontları iyi seçim...İçleri dolu dolu ve keskin hatlı (ne olacağı kesin) bir font olmuş (muzuniyeti güçlendiriyor) .

-Foto Burç'un yeride güzel, birtek altındaki fotoğraf ve reklam hizmetleri cılız kalmış.....biraz daha bold olabilirdi...

-Yazının altındaki gri kuşak güzel...

-Gelelim yüksek çözünürlükteki şapka imajına....Sanırım püsküllerin iç kısımlarındaki beyazlıkları silemediğimiz için Outer glow eklemişiz :) zekice olmuş, allahtan fazla sırıtmamış Outer glow...

-Her yıl olduğu gibi bu yılda mezuniyet yıllıklarınız bizde.
Hemde uygun fiyat ve paket seçenekleriyle

diye yazmışsınız...Hani cümlenin sonunda nokta?:)

Aman sloganlara dikkat.....(Hangi dili kullandığımızın bence bir önemi yok...Kullandığımız dili doğru kullanalım...) (objektif bakış açısı)
Ve benim dilim dediğimiz bir dile sahip çıkalım...

Geldim 2. Çalışmaya;

-Düzene yine ilkindeki gibi detaylı değinmeyecem...Güzel duruyor...

-Cümledeki hataların aynısı orda da var...

-Ortadaki kız çok iyide (duruş-seni alıyorum der gibi diplomaya bakma) karşıdan bakınca sol tarafta duran kız ne öyle:( , sırf onun yüzünden az baktım afişe :p

Şaka tabiki....

Evet....Şahsi yorumlarım ve beğenilerim bu yönde...
Genel iyibariyle beğendim ...Ellerinize sağlık...

Elektrikler gitmeden yazdım :)

Başarılar diliyorum.

Saygılar...

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İçten yorumların ve önerilerin için çok teşekkürler. söylediklerini dikkate alacağım

arzutoprak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Toprağım ne diyim valla harika olmuşlar. ellerine sağlık.. ama ilk afişini daha çok beğendim..mezun olalı uzun zaman oldu ama Foto Burç'a uğrayasım geldi :) zaten yakında çarşıya indiğimde bol bol görürürüm heralde bu harika çalışmalarını ;) kolay gelsin toprak..

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten güzel başarılı bi çalışma emeğine sağlık

Mk_RaiNBoW

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel çalışmalar, emeğinize sağlık...

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. çalışman gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
çok güzel olmuş arkadaşım.ama hemde ayrı yazılması lazım hem de şeklinde.yanlışsam düzeltin.

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Öncelikle, bu satışa yönelik bir afiş olduğu için tam olarak görevini yerine getirmiyor bence.
1 No'lu afişin ne oldupunu algılayamayan insanlar olabilir, afiş genelde uzaktan bakılacak bir POP malzemesi olduğu için, ilk algı çok önemli.

Bu yüzden 2 No'lu yaklaşım bence gayet hoş. Yanlız logo küçük kalmış, ayrıca alttaki satış cümlesi şu anda bu afişin kalbi, ve hiç okunmuyor. Bence o yazıyı abartsan, satışları patlatsan süper olmaz mı?)

Emeğine sağlık bu arada...

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ikiside birbirinden hoş olmuş ama bi seçim yapmak gerekirse 1. tasarıma onay verirdim ellerine sağlık