Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MHP kurumsal kimlik dosyalarını arıyorum

demente

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar MHP'nin kurumsal kimlik dosyaları lağzım.
MHP'nin sitesinde yok, daha doğrusu https://www.mhptekcati.com/ adresi üzerinden yayınlanmış, buraya giriş için de partide yönetici olmak gerekiyor, internette de araştırdım bulamadım.
Bulunduğum ilçedeki MHP bürosuna soruyorum sizde bununla ilgili bi CD yada mhptekcati.com sitesi için bi kullanıcı adı falan var mı diye, onların da dünyadan haberi yok, ne gerek var, sen kırmızı üstüne ayarla bir şeyler diyorlar.
Bi kaç gün süre istedim tasarım için ama kurumsal kimlik dosyalarına ulaşabilirsem daha iyi olur.
Elinde MHP'nin 2014 seçimleri için hazırladığı kurumsal kimlik dosyaları olan varsa ve buradan paylaşırsa şu seçim arifesinde çok işimize yarar.

Son düzenleme:

ozel_c

🌱Yeni Üye🌱
Malesef

Malesef bende ulaşamadım. Sistematik çalışma olmayınca kurumsal kimlikte oluşturulmuyor. Ne yaptıysam bulamadım bende.
beyaz zemine kırmızı bant çek logo resim işi bitir diyorlar. Bu kafa tanıdık bir kafa...

efrasyap77

🌱Yeni Üye🌱
mhp tek çatı

arkadaşlar ne istiyorsunuz mhp kurumsal kimliği ile alakalı. MHP yöneticisiyim yardımcı olayım. *** dan bana ulaşabilirsiniz. lütfen önce sms atınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar ne istiyorsunuz mhp kurumsal kimliği ile alakalı. MHP yöneticisiyim yardımcı olayım. *** dan bana ulaşabilirsiniz. lütfen önce sms atınız.

Telefon numaranız kaldırılmıştır.
Elinizde partinin kurumsal kimlik çalışmaları bulunmaktaysa lütfen yapılacak grafik tasarım işleri için paylaşımda bulununuz.

Foruma dosya yüklemek için lütfen Rapidshare Dosya Yüklemek (Foruma dosya yüklemek) bağlantısını kullanarak ilgili anlatımı okuyunuz.