Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mimarlık ofisimize yaptığım logo yorumlar !!!

wolfarc

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle site çok güzel emeği geçen herkesi tebrik ederim...

Mimarlık ofisinde mimar olarak çalışıyorum...Kendimize web sitesi yapacağız ve ben çalışmalara başladım...İşe ilk olarak logo dan başladım yorumlarsanız sevinirim...

site (site ismi vermek yasakmış sanırım anasayfanın fotosunu koyuyorum ) Ana sayfa geçicidir arka plan ve fotolar değiştikten sonra bu tarz koyacağız birazda flash eklemesi yapacağız resimlere bakalım...

28ekimanasayfa.jpg

Logo

logo12d.jpg

Yazı karakteri için bol bol öneride beklerim...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle logonuza yorum yapaiblmem için şirketinizin ismini bilmek gerek hani kullandığınız
shapeleri neye göre kullandığınızı bilemiyorum o yüzden ama genel itibariyle algısı sorunlu gibi görünüyor birde font olarak futura tarzı fontlar tercih edrseniz daha düz fontlar yani güzel olacağını düşünüyorum başarılar bu arada sitenin ana sayfası güzel...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle logonuza yorum yapabilmem için şirketinizin ismini bilmek gerek hani kullandığınız shapeleri neye göre kullandığınızı bilemiyorum o yüzden ama genel itibariyle algısı sorunlu gibi görünüyor birde font olarak futura tarzı fontlar tercih edrseniz daha düz fontlar yani güzel olacağını düşünüyorum başarılar bu arada sitenin ana sayfası güzel olmuş...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
fontu farklı düz olarak daha güzel olabilir bide logo sembolünde renkler farklı denebilirsiniz örneğin renk tonları olabilir yada düz renk olursa daha şık olur bence eline emeği sağlık

wolfarc

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle şirketimizin adı ''mimarlık uygulama'' logo ise M ve U harflerini simgeliyor...

renkleri çok dikkatli seçtim...(renklerin insan üzerindeki psikolojik etkisi göz önüne alınarak)

Farklı tonlar denedim ama işin baskı boyutuda var çok iyi anlamam bu işlerden ama biraz bilgim var...

Dediğiniz gibi yazı karakteri üzerindeki çalışmalarada devam edeceğim önerdiğiniz font tiplerine bakayım biraz...

yorumlar için çok teşekkürler

wolfarc

🌱Yeni Üye🌱
logo11s.jpg

logo10zl.jpg

Bu ikiside var ton ve renk olarak...

Benim asıl amacım aslında renkleri daha keskin kullanabilmek fakat photoshop o kadar hakim değilim deneme yanılmayla sonuca gidiyorum...Pek kolay olmuyo

ziyafettiny

🌱Yeni Üye🌱
Bence çok başarılı olmuş.
modern
sade
şık

daha başka ne olabilir logoda, bence hiç bozmayın logonuzu.
madem bu kadar emek harcadınız...

wolfarc

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkür ederim son bi kez font lara bakıyorum,sanırım değiştirmeyeceğim gibi...

hayalci

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hayalustasi.com
biraz daha üzerinde çalışmalısınız ama doğru yolda olduğunuz görülüyor... Burda benim gözüme çarpan logonun şekli biraz belli belirsiz kalıyor yani M ve U simgelemesi gerekiyor fakat eğer altında mimarlık uygulama yazmadığınız bir kullanımda bu simgelerin anlaşılmayacağı kanısındayım... Logonuzun arka yapısını(anlamsal yapısını) insanların algısına burakmamak en iyisi olacaktır. Çünki ozman iletişim çalışmalrınızda logo yoruma açık hale gelir ki bu iletişim açısından düzeltilemiyecek sorunları beraberinde getirebilir. Heleki kurumsal bilinilirliğinize büyük yatırımlar yapacak bir bütçeniz yok ise... Ama nacizhane tavsiyem aceleci olmayın sabırla çalışın çünki sonuca yakın bi iş gibi gözüküyor biraz daha çalışılırsa iyi bir iş çıkacak kanısındayım:)

wolfarc

🌱Yeni Üye🌱
Dediğiniz sorunun bende farkındayım M ve U harflerinin algısında sorun var fakat şuan logo altın oranı karşılıyor,L lerin boyunu kısalttığımız zaman M ve U çok daha belirginleşiyor ama logoyuda bütün düşünmek gerektiğine inanıyorum şuan kararsızım açıkçası...Altın oranı bozmam gerekecek