Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minikken küçücükken en şirin çocuk bendim :)(fotoğraflı)
şimdi o tokbul yanaklardan eser yok ama. karikatür gibi gelir bana :utann: bilen varsa uykusuz dergisinin fırat diye bi karakteri var ona benzetirirm bebekliğimi :blush: bu da fırat :angel:
Her iki fotoğrafta çok şirin,benim de balonum kaçmasın diye mücadele ettiğim bi fotoğrafım var onu anımsattın wwaslıww.Ee bu kadarmı fotoğraflarımız,diğer arkadaşlar nerede?
değerli sorumlu konusu gelmişken sormak istiyorum. konuyu ihlal edicem ama.. her zaman düzelt butonu olmuyor neden acaba? yani eğer mesajı yeni yazdıysam düzelt var ama eskilerde yok.. farklı biryeremi kayboluyor düzelt butonu:S
değerli sorumlu konusu gelmişken sormak istiyorum. konuyu ihlal edicem ama.. her zaman düzelt butonu olmuyor neden acaba? yani eğer mesajı yeni yazdıysam düzelt var ama eskilerde yok.. farklı biryeremi kayboluyor düzelt butonu:S
Ya o fotoda okadar suratsızımki çok hoşuma gidiyo,hiç bi şekilde orjinaliyle oynamak istemedim Elime alıpta mıncıkladığım bi foto olduğu için bu hale geldi.