Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mrb, Küçük trajlı işler için minolta bizhub pro c500 2. el makina almayı düşünüyorum c500 makina kullanan arkadaşlardan bilgi veren olursa sevinirim.
makinenin kaç baskı yaptığına bakmak lazım eğer parçaları bitik durumda alırsan bi okadar daha para harcarsın. birde makineyi alırken kopya başı bedel ödüyomusun yoksa normal sistemedemi çalıştığını öğren derim ben. bu arada makinenin edeceği. 6000€ dur.
Makina yaklaşık 450000 baskıda servis garantisi var (Çıktı başına anlaşma yapılacak). (Deneme çıkışlarını bu hafta sonu alacağım) Bu arada c501 bakıyım.
konica menşei ürünleri öneriim konic abircok markaya makina üretiyor ama belki bu fiyatlara makinayı satılmak yerine kopya bası anlaşması yaparak kiralama sistemine git ayrıca xerox ve canon öneren arkadaslara bakma sen xerox pahalı bir makina ve servis sorunu yasanıyor xerox makinaın parası ile 3 tane konica meşeli makina alırsın canon un ise baskıları konicanın baskısını tutmaz konica ürünleride polirizie denlen bir toner sitemi var baskı cok parlak ve canlı gösteriyor xerox makilnalr 50.000 den sonra takla atmaya başlıyor bu makinalı aldığında geri dönüşü yok ikinci elde satman cok zor aldığın paraının % 10 a satamıyorusn hurdaya gidiyor biraz öğle düşün iş hacmni bilmiyorum ama konica ürünleri öneririm 3 senedir konica menseli olivetti mf 25 kullanıyorum normal bakım naliyetleirndne başka bir sy cıkmadı 280 gr amerikan bristola baskı yapıyor benden 500 metre ileride xerox makina kurdular 60.000 usd veripde ben aynı işi 20.000 TL ye almış olduğum makina ile yapıyorum xerox 1 senelik makina bile değil benim 3 yıllık makina ben ayda 1 kere yatıyorum bakım temizl için xerox a hafatda bir servis geliyor brde sucu kullanıcıya atıyorlar xerox elini veren kolunu kaptıramıyor dikkat et