Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma iyi dursada ben yine de bir kaç küçük noktayı belirtmek isterim. Kapaktaki yıldızların serpiliş şekline biraz daha dağınık bir hava katılabilir.Bu haliyle belirli periyotlarla (yatayda paralel dört çizgi halinde) dizildiği belli oluyor. Yine kapakta alttaki fotoğrafın izasında farklı bir kırmızı rengi görünüyor.O kısmı anlayamadım ve kataloğun da başka bir yerinde kullanılmamış. Son detay:"Güzel Yaşamak Sanattır..." cümlesiyle ilgili.Bu haliyle de etkili ama hemen altındaki fotoğrafa atıfta bulunarak "Mutlu Olmak Sanattır" gibi bir cümle kullanılabilir. Umarım müşteri beğenir.Kolay gelsin.
güzel olmuş eline sağlık, kapaktaki yıldızlar birazdaha resme yanaşık olsa ve etrafa çok dağılmassa daha iyi olur diye düşünüyorum, kapağın alt kısmındada resim aşağıya taşmış onada dikkatini çekmek isterim. kolay gelsin...
Çalışma iyi dursada ben yine de bir kaç küçük noktayı belirtmek isterim. Kapaktaki yıldızların serpiliş şekline biraz daha dağınık bir hava katılabilir.Bu haliyle belirli periyotlarla (yatayda paralel dört çizgi halinde) dizildiği belli oluyor. Yine kapakta alttaki fotoğrafın izasında farklı bir kırmızı rengi görünüyor.O kısmı anlayamadım ve kataloğun da başka bir yerinde kullanılmamış. Son detay:"Güzel Yaşamak Sanattır..." cümlesiyle ilgili.Bu haliyle de etkili ama hemen altındaki fotoğrafa atıfta bulunarak "Mutlu Olmak Sanattır" gibi bir cümle kullanılabilir. Umarım müşteri beğenir.Kolay gelsin.
tasarımın üst tarafında kullandığın dalgalı çizimle en attaki çizkgiler birbiriyle uyum sağlamamış çünkü; yukarıdaki çizgi yumuşak diğeri ise sert.....
ben alttaki ve iç sayfalardaki kuşaklarda bulununan vektörel desenlere takildim acaba olmasa daha mı iyi olurdu.. ya da oraya gidebilecek daha uygun bise olsa... emegine sağlık.
bende nacizene fikrimi söyleyeyim alttaki vektörel desen ve yıldızlar arka kapağada devam etse daha hoş durur bence alttaki resim vektörel desenin altından çıkmış sırıtıyor. iç sayfada ki üstte bandın renginide mobilyalara gidecek bir renk olsa en azında mobilyaları 1. plana çıkaracak. Ellerine sağlık Saygılarımla
resime yıldız kaçmış onun dışında hoş. bide arka kapak boş kalmış. herhalde arka kapağın alt kısmına yolladığın yıldızlar resme kaçmış? emeğine sağlık.