Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Moda Dergisi...

Exnuc

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır siteye uğramıyordum, uğrayamıyordum ve şimdi tekrar sizlerleyim. Gerçi sizlerle olup olmayışım ne kadar umurunuzdadır orasını bilemiyorum. :angel:

İlk defa bir yardım isteyeceğim. Umarım elim boş dönmem. :)

Dergi tasarımına yeni geçiş yaptım. Sadece örnek olması adına hazır moda dergi tasarımlarına ihtiyacım var. Corel yada Psd fark etmez. Hazıra konmak gibi bir derdimde yok. Resim yada dökümanda olur.

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

Exnuc

🌱Yeni Üye🌱
Dergi hazırlama ile ilgili diğer konulara baktımda. Arkadaşlar benim istediğim bu dergi tasarım aşamasında uzmanlaşmak değil sadece hazır şablonlara ihtiyacım var. Koca sitede bu gibi bir dökümana sahip olan kimse yok mu acaba ? :(

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dergi hazırlama ile ilgili diğer konulara baktımda. Arkadaşlar benim istediğim bu dergi tasarım aşamasında uzmanlaşmak değil sadece hazır şablonlara ihtiyacım var. Koca sitede bu gibi bir dökümana sahip olan kimse yok mu acaba ? :(

ben daha önce dergi sayfası çok hazırladım ama bunun şablonu olacağını sanmıyorum. Hayal gücüyle ilgili biraz. Zaten dergide şablon başkasının fikri demek.

Exnuc

🌱Yeni Üye🌱
ben daha önce dergi sayfası çok hazırladım ama bunun şablonu olacağını sanmıyorum. Hayal gücüyle ilgili biraz. Zaten dergide şablon başkasının fikri demek.

Nasıl şablonu olacağını sanmıyorsun anlayamadım ?

Hangi programı kullanıyorsun ?

Misal örneklendirecek olursam;

Corelde şablonlar hazırlanır, text butonları yerleştiriler daha sonra görseller sayfa içeriğine konur. Şablon olmadan bu iş olmaz. Alt yapı, temel gibi birşey bu. Ama siz diyorsunuz ki bu işin şablonu olmaz. Ya siz beni yada ben sizi anlayamadım.

Ve de dediğim gibi istediğim bir kaç sayfadan oluşan örneklerin bulunduğu hazır dosyalar. Template gibi düşünün. Ben bu alanda eğitim almak yada uzmanlaşmakta istemiyorum. Sadece bir dergi hazırlayacağım hepsi bu.

Umarım anlatabilmişimdir...

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nasıl şablonu olacağını sanmıyorsun anlayamadım ?

Hangi programı kullanıyorsun ?

Misal örneklendirecek olursam;

Corelde şablonlar hazırlanır, text butonları yerleştiriler daha sonra görseller sayfa içeriğine konur. Şablon olmadan bu iş olmaz. Alt yapı, temel gibi birşey bu. Ama siz diyorsunuz ki bu işin şablonu olmaz. Ya siz beni yada ben sizi anlayamadım.

Ve de dediğim gibi istediğim bir kaç sayfadan oluşan örneklerin bulunduğu hazır dosyalar. Template gibi düşünün. Ben bu alanda eğitim almak yada uzmanlaşmakta istemiyorum. Sadece bir dergi hazırlayacağım hepsi bu.

Umarım anlatabilmişimdir...

Elbette biri size şablon yollayabilir siz sadece resmi yerleştirip kullanırsınız ama anlatmak istediğim fikir sizden çıkarsa o dergiyi daha çok seversiniz yada hazır şablon kullanın nasıl isterseniz

Exnuc

🌱Yeni Üye🌱
Elbette biri size şablon yollayabilir siz sadece resmi yerleştirip kullanırsınız ama anlatmak istediğim fikir sizden çıkarsa o dergiyi daha çok seversiniz yada hazır şablon kullanın nasıl isterseniz

Kısıtlı zaman ile oluşturabileceğim bir fikriyat pekde hoş görünmeyecektir. İşlerimiz hep alelacele olduğundan tasarlamaya fırsat yok. :(

Yararlanabileceğim bir döküman var mı acaba sizde ?

İlgilerin içinse teşekkürler.