Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üsteki çalışmaların çok güzel ama el çalışman sanki cetvel kullanmış gibi. çizgilerin daha yumşak geçişlerle mükemmel olabilir. orantılaman ve vurguların harika olmuşelinize sağlık.
hatlar cok keskin..birde o dizdeki yuvarlak ne..öyle doğal diz durusu olmaz ki bence..biraz daha yumusak çizgiler kullanırsan daha hoş olacak..çizim kalitene dicek bişey yok tabi..
hatlar cok keskin..birde o dizdeki yuvarlak ne..öyle doğal diz durusu olmaz ki bence..biraz daha yumusak çizgiler kullanırsan daha hoş olacak..çizim kalitene dicek bişey yok tabi..
ilk olarak yorumun için teşşekür ederim ewet çizgilerimin keskin olduğunu çok kişi söyledi , herkesin desen anlayışı farklıdır tabiii benim desen yapmamdaki amaç göze güzel görünmesi değil doğru olmasıdır ve insan vucudundaki herşeyi geometrik olarak çıkartırım , ve genelde desenlerimde ton kullanmam çizgisel çalışmayı severim ve bole daha dogru olduğunu düşünürüm . herkese başarılar
ilk çalışma hoş olmuş, çizgiler rahat atılmış hocalarımızın bizden istedigi gibi yalnız,amacım desenin göze hoş görünmesi degil dediniz sanırım ama bir desenin hem dogru hemde hoş görünmesi önemlidir bence...elinize saglık
arkadasıma katılıyorum çizgileri yumusatmanız önemli yumusatmadığınız takdirde gercekci görnümü kaybediyor maalesefki cetvelle cizilmis görünümü veriyor geometrisel calısmanız güzel temel mantıkla çalısıyorsunuz ama çizimlerinizde yumusak gecislerle tonlama kullanılınca cok daha güzel olacaktır cizginiz güzel emeginize sağlık
Öncelikle eline sağlık ... bence eleştrilen keskin çizgiler farklı bi hava katmış. tek düze monoton çizgiler değil anatomi cok iyi tam benim tarzım. bende aynı şekil çalısıyorum belki oyüzden hosuma gitmiştir bence süpper
kroki ve kübizm çalıştığına göre iyi bir eğitimden geçmişsin gibi gözüküyor ve gerçten güzel çalışmalar ancak ellerdeki kübizmi biraz daha yumuşatırsan daha gerçekçi olcak
mrb Alpiy ewet haklısın benziyo ;çünkü sende herşeyin bir takoz bir honi bir silindir olduğunu düşündüğün ve formlara burdan ulaştığın için kesinlikle devam bu yolda fakat kübik şekilde bırakmamalısın mantığını yakladığın doğruyu bulduğun anda formunun gerçek halini dönüştür incelemeye devam arkadaşım başarılar