deneyimli montaj ve aplikasyon elamanı arıyorum yerimiz pendikte songül özcan *****
S songul_1974 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 May 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 26 Haz 2010 #1 deneyimli montaj ve aplikasyon elamanı arıyorum yerimiz pendikte songül özcan *****
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 28 Haz 2010 #2 Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...