Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mor Takı Logo

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
mortakcopyz.jpg

Boş zamanımda hazırladığım takı shop logoları..

Benzer konular

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mesleğiniz kısmında grafiker yazıyor ama bence bir grafiker bu kadar acemi iş yapmamalı diye düşünüyorum. tavsiyem logo, amblem, logotype ne demektir ordan başlayın..
iyi çalışmalar

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Önerin için teşekkür ederim :) Çok önce hazırladığım bi çalışma bu..

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz daha üzerine yoğunlaşmanız gerekiyor..
kolay gelsin:)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet biraz daha çalışılabilir..Teşekkürler..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
mesleğiniz kısmında grafiker yazıyor ama bence bir grafiker bu kadar acemi iş yapmamalı diye düşünüyorum. tavsiyem logo, amblem, logotype ne demektir ordan başlayın..
iyi çalışmalar

Mesleğe yani başlamış,ya da ilk başladığı yıllarda yapılmış olan logolar olabilir.
Bu şekilde bir yorum biraz sert olmadı mı sizce ?

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bazı arkadaşlar bu ve bunun gibi forumlarda bir bilir kişi edası ile yorum yapıyorlar, ve sırf bu yüzden sade çalışmalara bakıyor hiçbirşey eklemiyorum, ben biliyorum başka kimse bilmiyor havasındalar insanlar,prosfesyonel olarak iş yapan ve çalışan arkadaşlar zaten çalışmalarını eklemiyorlar yeni başlayan yada birşeyler yapmaya çalışan insanlar daha çok ekliyor onlarada bu şekilde yorum yapılıyor,mesleğinizde grafiker yazıyor,bir mesleğe dahil olmak için illa çok çok kaliteli işler mi yapmak gerekiyor?Siz yapıyorsanız neye göre, kime göre iyi işler yapıyorsunuz?Dream Workste iş yapan adamda grafiker topkapıda kartvizit yapanda.İşinizi ekleyenden daha iyi biliyoriseniz yol gösterin, şöyle yapılsa böyle yapılsa diye,insanın emek verip uğraştığı birşeye bu şekilde yorum yapılmaz,git onu öğren bunu öğren diye,profesyonel olan hiçkimse geçmedimi bu yollardan?5-10 sen önce yaptığı işlere bakıp aa ne güzel iş yapmışım diyen kaç kişi var?