Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ms (web tasarım)

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
slm arkadaşlar değerlendirmelerinizi bekliyorum.

:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
:S tasarladığın logolarda iki tane mi MS yazacak?
biraz kullanışsız olmuş bunlar kafa karıştırıcı nitelikte :(

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
:S tasarladığın logolarda iki tane mi MS yazacak?
biraz kullanışsız olmuş bunlar kafa karıştırıcı nitelikte :(

logo web için kullanılacağından sorun yok. Düşüncemiz logoya ayrı bir flash hareketi verip ismi sabit tutmak. değerlendirmen için teşekkürler.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
hmm peki neden sadece fonta yöneldiniz?
üstelik standart, sade bir font...

Bunu ancak diğer çalışmalarıma bakarak anlayabilirsiniz:wink: sade olmayı severim hemde çok sade. başka sormak istediğiniz yada paylaşmak istediğiniz bişey varsa burda yapmayalım, kurallara uyalım. iletişim bilgilerim profilimde var. beklerim. iyi çalışmalar :iloveyou:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
En sondaki çalışmada sizden çıktığına göre... diğer ikisinin solundaki ms ler nasılda havada kalmış sanki o boyut çalışması bir zemin istiyor.. bknz.3 çalışma :)
bencede sadelik güzeldir öyleyse o S harfini üst yuvarlağındaki turuncu rengide kaldırsak..

Not: yorum şeklim banada garip geldi içimden geldiği gibi yazdım.. tamamen iyiniyet ve sevimli yüz ifadesi ile :)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"Farklı İsteklere Farklı Bakış Açısı"
Bu cümleyi "..."Açıları" şeklinde düzenlemenizde fayda var.Düşündüğünüz haliyle sanırım bir anlatım bozukluğu var.
Font tercihinde sadelik açısından doğru bir tercihte bulunmuşsunuz ama yeterli mi sorusunun cevabını tekrar gözden geçirmelisiniz.Harflere biraz hareket vermelisiniz.
Kolay gelsin.